SPORTURI  »  BOX  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Mihai Leu a învins cancerul și acum îi ajută și pe alții să se vindece: „O directoare venise cu demisia la ea, dar după ce ai spus astăzi a rupt-o!”

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 16:02

Mihai Leu (51 de ani), fost campion mondial de box și campion național de raliuri, a venit la GSP Live și a vorbit despre una dintre cele mai grele lupte din viața lui, în fața căreia nu s-a dat bătut și a reușit să învingă: lupta cu cancerul! 

Deși nu îi place să vorbească despre acest subiect, fostul boxer intenționează să scrie o carte în care să vorbească pe larg despre tot ce i s-a întâmplat în viață. În prezent, Leu ține speech-uri motivaționale pentru cei care se află în momente grele. 

„M-am gândit că pur și simplu asta este viața, trebuie să faci față la toate, să treci prin toate. Trebuie mereu să te uiți înainte și nu poți întotdeauna să faci așa cum ai vrea să fie. Este cea mai urâtă perioadă din viața mea și de asta nici nu prea îmi place să vorbesc despre acest subiect. Mă bucur dacă sunt oameni care văd în asta un lucru pozitiv și dacă asta îi ajută să treacă peste aceste momente. Mai sunt evenimente la care vorbesc, sincer nu pot să spun că sunt un speaker. Totul a pornit de la faptul că o prietenă de familie a participat la un concurs de speaker și i-a venit ideea să facă un filmuleț cu mine, pe care să-l folosească la acel discurs. A avut foarte mare succes acest filmuleț, ea l-a postat pe YouTube, și am început să primesc telefoane de la diferite firme, să vorbesc. Să fiu un exemplu pentru oameni, să nu renunțe și să meargă înainte. 

După ce am fost la câteva firme, sincer mi-am dat seama că fac greșeli. Că nu este un speech profesionist, dar este autentic. M-am dus la ea și i-am zis: Tu m-ai inițiat în asta, acum învață-mă cum să vorbesc ca să fie totul în regulă. Mi-a spus că nu trebuie să învăț, așa cum fac eu este foarte bine, pentru că vorbesc natural și din suflet. Mai bine să vadă omul că spui ceea ce simți și lucruri reale, decât să fie făcută o poveste frumoasă. Am fost la un eveniment la o firmă foarte mare și după, unul dintre directorii de la firmă, mi-a spus «Mihai, vreau să-ți povestesc ceva: O directoare de zonă venise cu demisia la ea, dar după ce s-a vorbit astăzi mi-a spus «Nu îmi mai dau demisia!» Și a rupt-o»”.

„Este foarte important în viață, sa nu renunți niciodată! Eu așa am învățat de mic, dacă ești copil și joci fotbal, pierzi și ieși de pe teren, tu te vei învăța toată viața să renunți. Ideea este că tu trebuie să te înveți să nu renunți niciodată. Acum sunt foarte bine”  -Mihai Leu, fost boxer

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Mihai Leu, povești fabuloase cu expații români: „Hoții m-au ajutat să ajung în Germania, cinstiții mi-au furat 20.000 de euro” + De ce a lucrat în măcelărie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
309589513244229
Traian Leuca  •  04 Martie 2020, 20:45

Să fim serioşi...nimeni nu a învins vreodată cancerul! Această boală este o necunoscută la nivel mondial şi cazurile de vindecare sunt absolut întâmplătoare! Vă spune asta un bolnav de cancer,care s-a operat prima oară în 2014 de o tumoră malignă non-invazivă (stadiul STP1) şi a doua oară în 2017, după recidivă (stadiul invaziv STP 2). Am fost operat împreună cu alţi doi pacienţi , de către acelaşi medic, (cel mai bun urolog de la spitalul Fundeni ) eu am supravieţuit,iar cei doi (mai tineri decât mine)au decedat la un an de la operaţie . Nu am ţinut în această perioadă niciun fel de regim. Cu excepţia ţigărilor şi a drogurilor,am consumat absolut orice!

terminator_2
terminator_2  •  04 Martie 2020, 19:56
Postat de 15razvaniacob pe 04 Martie 2020, 18:40

Buna ziua, acum nimeni nu mai zice nimic, cum at trebuie sa vedem o persoana de genul acesta ca si exemple. Nu voi altii scrieti doar de cioban si siliconate. Rusinica...... Domnule Leu, respect maximmmmm

Criminalule...ai ucis limba romana.

15razvaniacob
15razvaniacob  •  04 Martie 2020, 18:40

Buna ziua, acum nimeni nu mai zice nimic, cum at trebuie sa vedem o persoana de genul acesta ca si exemple. Nu voi altii scrieti doar de cioban si siliconate. Rusinica...... Domnule Leu, respect maximmmmm

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close