SPORTURI  »  BOX  »  SUPERSIX

Finala SuperSix se amînă » Andre Ward s-a accidentat şi nu poate boxa pe 29 octombrie!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 13:05

Finala SuperSix, meci în care Andre Ward şi Carl Froch îşi vor pune în joc centurile WBA şi WBC la categoria supermijlocie este în pericol de a fi reprogramată.

Una dintre cele mai aşteptate confruntări ale anului, partida care va reprezenta punctul culminant al unei aventuri care a început acum doi şi care i-a avut protagonişti pe unii dintre cei mai buni şase pugilişi de la categoria supermijlocie, ar fi trebuit să aibă loc pe 29 octombrie, la Los Angeles.

Însă, meciul dintre Ward şi Froch este ca şi amînat din cauza unei accidentări pe care americanul a suferit-o în această dimineaţă, în timpul unui antrenament. În timpul unei sesiuni de sparring, unul dintre partenerii săi a observat că urme de sînge pe faţa lui Andre, iar după o analiză mai amănunţită, antrenorul şi ce din staff-ul său au descoperit că sportivul are o tăietură în dreptul ochiului.

Accidentul a fost confirmat atît de pugilist pe Twitter, cît şi de antrenorul său care a oferit mai multe declaraţii.

Veşti proaste: m-am ales cu o tăietură în timpul sesiunii de sparring acum cîteva ore... am zburat deja la Los Angeles. Am 7 copci. Vă voi anunţa cît de curînd noua dată”, a scris Ward pe Twitter.

Cel mai probabil, meciul dintre cei doi pugilişti va fi reprogramat spre sfîrşitul anului. De-a lungul celor doi ani, în care Andre Ward, Carl Froch, Mikkel Kessler, Jermain Taylor, Arthur Abraham şi Andre Dirrell s-au aflat la start, trei dintre pugiliştii intraţi în competiţie (Mikkel Kessler, Andre Dirrel şi Jermain Taylor) au fost nevoiţi să se retragă din cauza accidentărilor. Taylor şi Kessler au fost înlocuiţi de Glen Johnson şi Allan Green.

”Pare o tăietură venită din senin"

Virgil Huner, antrenorul lui Andre Ward, a explicat ce s-a întîmplat în timpul antrenamentului .

"Eram la sparring şi, dintr-odată, Brandon Gonzalez, unul dintre parteneri, spune: «Omule, sîngerezi». Andre a venit către mine. Cum venea spre mine, mi s-a părut că are o zgîrietură pe nas. Dar cînd am luat prosopul şi l-am şters şi am văzut tăietura, m-am întrebat: «Ce Dumnezeu mai e şi asta?», a declarat Hunter.

"Mă întrebam cum s-a ajuns aici. Îşi ţinea garda sus ca să nu fie tăiat. Luaserăm toate precauţiile necesare. Îi puseserăm vaselină pe faţă şi pe echipament. Nu a părut să fi primit vreun pumn. Nimic. Andre purta cel mai bun echipament posibil. Nici o muchie. Este ceva incredibil. Pare o tăietură venită din senin", a adăugat acesta.

Ce se întîmplă cu Bute?

După meciul din 5 noiembrie, în care îşi va pune în joc pentru a noua oară titlul mondial IBF la categoria supermijlocie în faţa lui Glen Johnson, Lucian Bute avea în plan obţinerea unei confruntări, în martie, cu învingătorul din SuperSix.

Dacă finala turneului va fi reprogramată pentru sfîrşitul anului, şansele ca un posibil meci între cei doi să aibă loc în martie scad simţitor din cauza pauzei mici de timp pe care ar avea-o cîştigătorul SuperSix pentru recuperare şi antrenamente.

 


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sandmann
sandmann  •  25 Septembrie 2011, 20:04

ne putem astepta la orice de la americani. chiar si la anularea meciului. vor atat de mult sa nu piarda acest meci incat ar fi in stare sa-l anuleze.

saviola2_8
saviola2_8  •  24 Septembrie 2011, 00:26

chiar nu exista nici un articol in care sa nu`i su ge ti plua lui bute? ma refer la `mari cunoscatori` bdgeorge si la cel mai pro.st din currtea scolii , alpin. Mai incetati cu aberatiile ilustrilor anonomi ce sunteti.Ma mir cum de nu ati zis nici unul dintre voi ca taietura lui ward i`a facut`o bute prin voo doo ca sa poata sa isi amane meciul cu ei.Ce re tarzi ma nene! Incredibil! cata prostie!

alpin
alpin  •  23 Septembrie 2011, 21:07

Ce sa faca?! Boxeaza cu bunicu'!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează