SPORTURI  »  BOX  »  FLOYD MAYWEATHER - LOGAN PAUL

VIDEO + FOTO Floyd Mayweather a revenit în ring! A boxat 8 runde cu vedeta Logan Paul

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2021 08:05 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 08:13

Floyd Mayweather (44 de ani) a revenit în ring la patru ani de la meciul demonstrativ contra lui Conor McGregor și a luptat cu vedeta de pe Youtube Logan Paul (26 de ani).

Desfășurată la Miami, pe Hard Rock Stadium, gala a avut ca main event meciul demonstrativ dintre Mayweather și Logan Paul.

Lupta dintre Floyd Mayweather și vedeta Logan Paul s-a desfășurat pe durata a 8 runde, iar la final nu a fost declarat un câștigător pentru că niciunul nu și-a făcut KO adversarul, așa cum era stipulat în contract.

VIDEO Floyd Mayweather a luptat cu Logan Paul

Logan „The Maverick” Paul a avut o prestație decentă în fața lui Mayweather, considerat a fi unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie. Mai mult, vedeta din social media a reușit în runda a patra să-l lovească de două ori pe Floyd, cu jab-ul și cu o directă, în Mayweather a replicat rapid.

Nu mai am 21 de ani, dar e bine să mă lupt cu tinerii, să îmi testez abilitățile. M-am distrat. A fost mai bun decât credeam. M-a surprins. E un băiat bun. Eu m-am distrat și le mulțumesc fanilor
– Floyd Mayweather

Faptul că sunt aici, alături de unul dintre cei mai buni din lume, demonstrează că putem învinge calculele hârtiei. Mayweather – Logan Paul 2? Nu știu. Lasă-mă să devin mai bun. Poate îl termin data viitoare
- Logan Paul

Citește și: 

Conor McGregor, mesaj pentru un puști din România: „Doar cerul e limita! Hai, România!”

Claudia Nechita s-a calificat la Tokyo » Delegația României a ajuns la 87 de membri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează