SPORTURI  »  BOX  »  BOX

FOTO Scandal imens! Un model american, atacată BESTIAL de un boxer celebru: „M-a umplut de sânge, am 4 șuruburi în gât!” » Ce a pornit furia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 09:14

Boxerul Serghei Kovalev, fost campion la semi-ușoară IBF, WBA, WBO, a lovit-o pe modelul american Jamie Frontz în 2018. Frontz a detaliat abia acum atacul horror, după care a fost nevoie să i se monteze o placă de metal în gât.

Frontz le-a spus celor de la TMZ că boxerul în vârstă de 36 de ani a lovit-o cu pumnul direct în față, după ce aceasta i-a refuzat avansurile sexuale și când se pregătea să îl dea afară din cabina ei.

Jamie Frontz: „Kovalev m-a umplut de sânge”

„Când m-a lovit, nasul pur și simplu mi-a explodat, era sânge peste tot în cabină. Pe toți pereții, pe covor. Am simțit atât de multă durere, încât am cicatrice până în ziua de astăzi, pe mâini și brațe. Nu știu cum m-a lovit, dar simțeam nevoia să mă scarpin încontinuu, până am făcut rană.

Doctorii și-au dat seama, într-un final, ce se petrece cu gâtul meu. Lovitura îmi deplasase o vertebră, ceea ce îmi provoca mâncărimi pe brațe. Am fost nevoită să mă operez la coloană, am 3 cicatrice pe gât, am o placă pe metal și 4 șuruburi în gât, după care am fost nevoit să îmi reconstruiesc nasul”, a povestit Frontz pentru sursa citată.

+9 FOTO

Kovalev a fost arestat în iunie 2019 și acuzat de atac la persoană. Dacă e găsit vinovat în procesul care încă nu a început, Kovalev poate sta 4 ani în închisoare. Jamie Frontz i-a cerut daune de 8 milioane de dolari la început, dar a ajuns la un acord cu boxerul pentru o sumă mult mai mică, 650.000, la finalul anului trecut. 

Citește și:

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
pugliesi
pugliesi  •  22 Ianuarie 2020, 11:18

Tot inainte cu moderarea, comunistilor!!!

pugliesi
pugliesi  •  22 Ianuarie 2020, 10:09

BĂĂĂĂĂĂĂĂĂI, ALOOOO! *** Ce tot arătați toate *** zi de zi pe site-ul ăsta? Ce se intâmplă acolo?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  22 Ianuarie 2020, 10:02

Oare nu merita asa ceva prestatoarea aceasta...?.Dupa cum arata,la ce te gandesti in minutul 1 ,dupa ce o vezi?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează