SPORTURI  »  BOX  »  CAMPIONUL LA CAT. SUPERMIJLOCIE REVINE ÎN ROMÂNIA

FOTO » Vezi imagini de la sosirea în ţară a lui Lucian Bute

Lucian Bute, Bute, IBF
Lucian Bute, Bute, IBF

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2009 00:00

Astăzi, în jurul orei 15:15, Lucian Bute a revenit în ţară pentru prima dată după meciul disputat în urmă cu două săptămîni în faţa lui Librado Andrade.

"Victoria cu Andrade a fost cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc de Crăciun. A fost foarte bun stagiul de pregătire din Florida, am avut adversari buni, soarele de acolo mi-a făcut bine şi asta s-a văzut în meci. Acum, sunt deschis pentru un meci foarte mare, am ajuns la nivelul la care să îmi doresc aşa ceva. Poate fi o luptă pentru unificarea centurilor, dar şi una normală prin care să îmi apăr titlul", a declarat Bute.

 

După ce a muncit din greu ca să demonstreze că ultimele secunde ale primei partide cu Andrade au fost o întîmplare, Lucian vrea a cum să se odihnească. "În România, voi încerca să stau cu familia de Crăciun pentru că am două surori care se întorc din Italia şi pe care nu le-am mai văzut de ceva vreme.", a precizat sportivul în vârstă de 29 de ani.

Pugilistul român Lucian Bute l-a învins, pe 29 noiembrie, la Quebec, pe mexicanul Librado Andrade, prin KO în repriza a 4-a, şi şi-a apărat pentru a patra oară centura de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  14 Decembrie 2009, 22:19

@El Fugitivo Ai dreptate aia a fost chiar urata cu RR si Diaconu pe jos. Sa va fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!!

 •  14 Decembrie 2009, 22:05

Si inca ceva. In viata nu putem fi toti doctori, nici presedinti, nici campioni mondiali, dar asta nu da nimanui dreptul sa ne trateze ca pe loseri. Diaconu si-a demonstrat limitele, Pascal este peste el ca abilitate, viteza, dar adrian trebuie sustinut, pentru ca este intr-un punct greu al carierei sale, dar nu tratat cu nesimtire: ”Bute a urcat in RR, iar Rechinul a luat-o pe jos”. Sarbatori fericite ambilor boxeri, si toate cele bune in anul ce vine! Pentru ziaristi, o coloana vertebrala

 •  14 Decembrie 2009, 21:47

Raman perplex cind vad ce atitudine aveti. Pai de ce nu scrieti dragilor ca s-au intors cei doi boxeri? Sau pe Diaconu nu l-ati vazut? Sau pe Diaconu il ignorati fiindca a pierdut? Daca e asa, sinteti niste oameni fara un minim de morala. Da, este adevarat ca Pascal l-a batut cu o mina, dar omul acesta a boxat pentru un titlu mondial sub culorile Romaniei. Asta va spune ceva? Citi dintre voi ati avut o singura data in viata ocazia sa concurati pt un titlu mondial? Comportament specific romanesc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează