SPORTURI  »  BOX  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

VIDEO Vladimir şi Vitali Klitschko cer ajutor după declanșarea războiului în Ucraina: „Vă rugăm, nu mai lăsați să se întâmple așa ceva!” + Ce înseamnă starea de asediu din Kiev

Vladimir (45 de ani) şi Vitali Klitschko (50 de ani), unii dintre cei mai cunoscuți sportivi ucraineni, au făcut un apel disperat în urma războiului declanșat astăzi de Rusia pe teritoriul Ucrainei. +29   FOTO
Vladimir (45 de ani) şi Vitali Klitschko (50 de ani), unii dintre cei mai cunoscuți sportivi ucraineni, au făcut un apel disperat în urma războiului declanșat astăzi de Rusia pe teritoriul Ucrainei.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2022 17:51 / Actualizat joi, 24 februarie 2022 18:06

Vladimir (45 de ani) şi Vitali Klitschko (50 de ani), unii dintre cei mai cunoscuți sportivi ucraineni, au făcut un apel disperat în urma războiului declanșat astăzi de Rusia pe teritoriul Ucrainei.

Foștii mari campioni ai boxului mondial au stat astăzi împreună, pe străzile capitalei Kiev, încercând să linișteașcă cetățenii. Vitali, primarul capitalei Ucrainei, a luat decizia să declare starea de asediu și le-a explicat oamenilor ce prevede acest lucru.

Rusia a invadat Ucraina » Insula Șerpilor, capturată!
RĂZBOI
Rusia a invadat Ucraina » Insula Șerpilor, capturată!

VIDEO Frații Klitschko, mesaj pentru comunicatea internațională după declanțarea războiului în Ucraina

„Prieteni, capitala Kiev introduce o stare de asediu începând de astăzi. Ea va fi în vigoare între orele 22:00 și 07:00. Acesta este un pas forțat, dar, în condițiile actuale de agresiune militară, este necesar pentru siguranța locuitorilor. 

Transportul public nu va funcționa în timpul stării de asediu. Totodată, stațiile de metrou vor fi disponibile pentru protecție, pe toată durata zilei. Rugăminte către toți cetățenii să se întoarcă acasă la timp. În cazul extrem în care vom ajunge la evacuarea orașului, vă rugăm să aveți în permanență la voi un document de identificare”, a transmis Vitali Klitschko, prin intermediul facebook-ului. 

Fac apel la toți partenerii noștri internaționali să fie alături de noi în această tragedie care are loc acum în Ucraina. Acest război fără sens nu va avea niciun câștigător, doar pierzători. Trebuie să rămânem uniți în fața agresiunii Rusiei. Nu mai lăsați să se întâmple astfel de lucruri în Ucraina, în Europa, nicăieri în lume! Împreună suntem mai puternici, sprijiniți Ucraina!
- Vladimir Klitschko

VIDEO Răzvan Luțac, jurnalist GSP.RO: „Putin nu avea motive să atace Ucraina”

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina: 

EXCLUSIV Fotbalistul român care a reușit să părăsească Ucraina, după invazia rușilor: „Am găsit mașină, ieșim prin Polonia”

EXCLUSIV Ioanițoaia a luat legătura cu Mircea Lucescu, blocat la Kiev: „Mi-a zis: «Impresia mea e că e mai mult război la televizor decât în jurul meu»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
leu.mr
leu.mr  •  24 Februarie 2022, 21:25

De ce nu iau armele sa lupte ? Ucraina are macar armata ?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  24 Februarie 2022, 19:56
Postat de buuuuuuuu pe 24 Februarie 2022, 18:13

NU mai sunte-ti asa razboinici azi? Acum 2-3 saptamani erati tari si mari.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosierul
mosierul  •  24 Februarie 2022, 18:25

...Și noi va rugam, dragi ucrainieni, să nu vă mai bateti joc de romanii din Bucovina de Nord, Tinutul Hertei, teritorii care au aparținut istoric României și care, acum,apartin Ucrainei!!!! Nu îi mai discriminați și acordati-le drepturile ce li se cuvin.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează