SPORTURI  »  BOX  »  CATEGORIA GREA

VIDEO + FOTO Show total în Tyson Fury - Deontay Wilder » Fury câștigă prin KO după ce a fost trimis la podea de două ori

Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder // FOTO: AFP +15   FOTO
Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder // FOTO: AFP

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 08:00 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 10:12

Britanicul Tyson Fury (33 de ani) și americanul Deontay Wilder (35 de ani) au oferit o luptă spectaculoasă la categoria grea, Fury câștigând prin KO.

Cea de-a treia înfruntare dintre Fury „The Gispy King” și Wilder „The Bomber Bronze” a fost una spectaculoasă, cu răsturnări incredibile, care au ridicat în picioare publicul prezent la T-Mobile Arena, din Las Vegas.

VIDEO Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder printr-un KO violent

În runda a treia, Fury, care câștigase precedenta luptă, a reușit să-l trimită la podea pe Wilder și părea că se îndreaptă spre o nouă victorie în fața rivalului său.

Runda următoare a fost, însă, una incredibilă. Wilder a revenit spectaculos și a reușit două knockdown-uri, preluând astfel controlul partidei.

În repriza a 11-a, Tyson Fury a reușit să-l facă KO pe adversarul său, după ce a prins o serie violentă de lovituri care și-au atins ținta. După un uppercut în bărbia lui Wilder, Fury a trimis două croșee, unul de dreapta și unul de stânga, iar lovitura decisivă a venit după un al treilea croșeu, care l-a trimis la podea pe Wilder.

Arbitrul a intervenit și a oprit meciul, astfel ce Fury a câștigat al treilea duel cu Deontay Wilder și a păstrat centura WBC.

„A fost o luptă grozavă, demnă de o trilogie. Mereu am spus că sunt cel mai bun din lume, iar e al doilea din lume. L-am bătut de trei ori. Sunt campion WBC și campion Ring Magazine. Să nu vă îndoiți niciodată de mine!”, a spus Fury după meci.

+11 FOTO

Ulterior, acesta a luat microfonul și a început să cânte, spre amuzamentul celor prezenți în arenă.

Urmează Fury – Usyek?

Lumea boxului așteaptă acum un meci pentru unificarea centurilor la categoria grea, între Tyson Fury și ucraineanul Oleksandr Usyk, 34 de ani, cel care deține centurile WBA, IBF și WBO, după ce l-a învins pe Anthony Joshua pe 26 septembrie.

Citește și: 

Zlatan Ibrahimovic și-a ales corespondentul din tenis: „Când se enervează scoate ce e mai bun! Exact așa sunt și eu”

Lewis Hamilton, cel mai rapid în calificările Marelui Premiu al Turciei! Dar nu va pleca primul

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (12)
talpaiadului
talpaiadului  •  10 Octombrie 2021, 19:17
Postat de pickhammer pe 10 Octombrie 2021, 10:47

Nu vreau sa intru in polemici aprinse,asa ca iti spun doar ca esti profund subiectiv facand o asemenea afirmatie.Da,meciul a avut rasturnari interesante,dar per ansamblu modest,baietii astia doi nu ar fi stat in picioare doua reprize in fata vechilor si adevaratilor campioni ai diviziei,pe care nu ii mai enumar.Ca fapt divers uitati-va la Wilder,in multe momente cat de dezlanat este si cum incearca loviturile acelea caraghioase,crosee din fundul gradinii,marca inregistrata Morosanu))))Cat despre Fury,are absolut o singura calitate,care s-a dovedit totusi a fi decisiva,boxeaza mult mai inteligent decat ghiogarii pe care i-a intalnit.

Haha, dupa un asemenea meci apare vesnicul nemultumit si-i critica pe amandoi boxerii :) :) :)

cornel86
cornel86  •  10 Octombrie 2021, 14:14

Wilder un boxer foarte limitat, lovituri puternice si cam atat. Fury a fost prea generos numindu-l al doilea cel mai bun in categorie. Au fost 3 victorii clare pentru Fury chiar daca in primul meci l-au furat si i-au dat remiza. In perioada de aur a categoriei grea Wilder nu ar fi ajuns sa boxeze pentru centura. Fury nu va avea probleme nici Usyk sau Joshua. Ucrainianul desi este si el un boxer adevarat va avea un handicap prea mare din cauza alonjei, categoria lui e cruiser nu supergrea.

polistul68
polistul68  •  10 Octombrie 2021, 12:03
Postat de vincejerry pe 10 Octombrie 2021, 11:51

ramane cum am spus,categoria grea trebuie sa ramana doar la albi. suprematia alba in categoria grea este evidenta. wilder din ce inteleg,s-a batut cu fury doar pentru a nu-l lasa sa se ajunga la unificarea centurilor.dar meciul secolului la categoria grea(singura care conteaza) tot intre albi o sa se joace fury vs ucraineanul usyk,doar ca sigur negrul joshua o sa vrea rematch cu usyk din pacate doar pentru a nu-l lasa pe asta sa joace cu fury,chit ca o sa piarda din nou cu usyk lejer.

Cei mai mari campioni din lumea boxjlui, care au scris istorie in acest.sport au fost sportivi de.culoare.cei care au dominat cativa ani la.rand...au fost sportivi de culoare. Albii au fost exceptiile de.la.regula.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează