SPORTURI  »  BOX  »  KICKBOXING

GHIȚĂ vs BENNY ADEGBUYI // VIDEO Reacție surprinzătoare a lui Ciprian Sora pe scandalul momentului în kickboxingul românesc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 11:11

Benny Adegbuyi (33 de ani) a devenit dușmanul lui Daniel Ghiță din momentul în care s-a poziționat de partea lui Cătălin Moroșanu în duelul de la distanță pe care acesta l-a avut cu "Samuraiul", așa cum e poreclit Ghiță.

Astfel, Ghiță l-a ironizat și pe Benny. " Samuraiul" a postat pe contul său de Facebook un clip în care ironiza finala din urmă cu 3 zile când Benny a fost învins prin KO de belgianul Jamal Ben Saddik.

"Lupule (n.r. Benny Adegbuyi), când îți dă Jamal în finală exact 35 de lovituri cu mâna stângă, că una este ruptă, și tu stai ca un sac de box, cazi knokout, cred că ar trebui să taci din gură și să accepți pierderea rușinoasă a acestei finale mediocre, cea mai penibilă din istoria kickboxului!", a fost reacția lui Ghiță.

 

Finala istorică: Benny Lupul vs Jamal One Power Hand

Ultimul intrat în scandal este chiar vărul lui Ghiță, Ciprian Sora, fost luptător. Surprinzător, el e de partea lui Adegbuyi, pe care îl apără și despre care spune că e cel mai bun din România la categoria grea.

"Benny Adegbuyi, un om, un sportiv, un român cu un caracter deosebit!
Îl felicit pentru performanța de a ajunge în finala turneului Glory, câștigând primele două meciuri înainte de limită (KO). Pot spune că este cel mai valoros kick boxer la categoria super grea în momentul de față din țară. Are 14 meciuri până acum în acest turneu. Capul sus, o mica vacanta si dupa din nou la treabă!", a scris Sora pe o rețea de socializare.

Relația dintre Sora și Ghiță s-a răcit din 2012

Sora e de altă parte a baricadei cu Ghiță din cauza unui conflict mai vechi. Ciprian a postat luna trecută pe rețelele de socializare mai multe mesaje dure la adresa vărului său: "Ăla nu îmi este văr sau familie. Din 2012 nu mai există pentru mine şi aşa o să rămână pentru toată viaţa" și "Am o căpuşă care atârnă de numele meu de ani de zile. Când mai ţii lecţii de morală, te rog să nu uiţi că un trădător şi turnător nu poate da lecţii de morală unui samurai. Ştii de ce? Pentru că aceştia au principii, pe care le respectă toată viaţa".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mplttev
mplttev  •  13 Decembrie 2018, 12:01
Postat de marius.bxl pe 12 Decembrie 2018, 18:41

Ghita regele tuturor romanilor,restu glume.finala tokyo spune tot

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mplttev
mplttev  •  13 Decembrie 2018, 12:00
Postat de nea_vanea.60 pe 12 Decembrie 2018, 12:33

Adegbuyi tinde sa aibe aceeasi "cariera" ca si Lucian Bute, una mincinoasa, ***. Cei doi cand au dat de adevarati luptatori in ring si-au furat-o de nici nu mai stiau cum ii cheama. Ori, Ghita a fost si ramane un adevarat gladiator! Nu ma asteptam la Sora...

Ghiță rămâne un lungan prost și un lingău PSD-ist.

marius.bxl
marius.bxl  •  12 Decembrie 2018, 18:41

Ghita regele tuturor romanilor,restu glume.finala tokyo spune tot

Vezi toate comentariile (5)
Comentează