SPORTURI  »  BOX  »  BOX

"Îl aştept!"

Articol de - Publicat joi, 06 martie 2008 00:00

Leonard Doroftei spune că nu are nimic cu Lucian Bute şi-l va aştepta vineri la Otopeni

După ce Lucian Bute şi-a apărat titlul mondial IBF în faţa americanului William Joppy, pe 29 februarie, la Montreal, Leonard Doroftei, fostul campion mondial WBA, l-a atacat pe gălăţean. "Cu pugilişti ca Joppy boxez şi eu, dacă mă antrenez două luni. De ce toată lumea spune acum că sînt invidios? Sînt invidios că spun lucrurilor pe nume?", a declarat Moşu'. "Chiar şi cei din staff-ul său, de la Inter box, au spus că nu-i dau adversari prea tari acum că nu e copt încă. Bute mai are multe de învăţat, nu se compară cu mine. Eu am muncit, am dus clubul ăla canadian în spate şi acum ei culeg roadele", a adăugat Doroftei (foto). "Ca să demonstrez că nu am nimic cu el, uite, vineri o să vin la aeroport şi o să-l aştept, să-i strîng mîna", a subliniat Doroftei, care la profesionism a avut 21 de victorii, un egal şi o singură înfrîngere. "Ştii cum e, ne mai dăm şi noi cu părerea, joci în piesă, apari în presă. Mulţi cred că sînt nebun. Măcar am o scuză, am luat pumni", a încheiat glumind cel supranumit "Leul".

"Nu intru în polemică"

Aflat în Canada, Lucian Bute e la curent cu declaraţiile pe care Leonard Doroftei le-a făcut despre el. "Am citit şi eu, dar nu mă băgaţi pe mine în polemică. Eu nu declar nimic despre el, îl apreciez, despre mine poate să spună ce vrea", a fost tot ceea ce a zis Bute. "Las oamenii să aprecieze ei evoluţiile mele. Să dea Dumnezeu să păstrez eu centura zece ani, cu adversari aşa de slabi!", a încheiat Lucian. Campionul mondial IBF va sosi vineri la Bucureşti, la ora 13:00.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  08 Martie 2008, 10:50

mai F.C.D Braila tu traiesti intr-un univers paralel ? nu ti-a dat Bute niste marunti cand ai intins mana tremuranda si acu il urasti din tot sufletul tau mic si negru ? pai ce adversari a avut Doroftei pe care sa-i INVINGA afara de Balbi ?numai ilustri necunoscuti dar de aceea iesea cu capul cat o banita meci de meci...dupa al doilea meci cu Balbi nici nu s-a putut bucura ca era pe la urgente...cu Gatti a rezistat 4 minute penibile...aa, si s-a facut de ras ca nimeni altul netrecand cantaru

 •  08 Martie 2008, 02:15

Are dreptate omu sa se simta aiurea cand vede atata promovare la bUte cu niste asha zisi Boxeri cu care cand el lupta nu l baga nimeni in seama ! PebUte l ati luat de la primul meci pe Doroftei abia l ati bagat in seama cand lupta ptr centura cu argentinianu ! Daca pierdea atunci fac pariu ca numai dadeati doi bani pe el ziaristi de doi lei ce sunteti ! Capu Sus Doroftei ! Succes si tie BUTE respect si ptr tine ca nu intri in polemica ! Ps: Doroftei l a batut si pe spadafora ;)

 •  08 Martie 2008, 02:10

Ati uitat Dimineatile cu spadafora si Gatti? dubla cu argentinianu? Ah Leonard ce rau imi pare ca nu ai vreo 28 29 de ani sa ii crapi capu lui acest bUTE umflat peste noapte ! Cei care il criticati pe Doroftei nu aveti o treaba cu sportul asta ! Doroftei are dreptate adversarii lui bUte sunt tari in gura dar f slabi in ring ! Vreau sa l vad pe bUte cu un adversar de nivelul lui spadafora sau gatti ca Leo " saracu nu mai poate sa i administreze o lectie ca nu e ROCKY ! DOROFTEI TU ESTI UNIK!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează