SPORTURI  »  BOX  »  KO

VIDEO KO violent în prima rundă » Și-a scos adversarul din ring după un croșeu

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 10:25 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 10:34

Americanul John Ramirez  (25 de ani) a obținut o victorie prin KO în fața mexicanului Jan Salvatierra (22 de ani) și a cucerit titlul WTA al Asociației Nord Americane de Box.

Într-o gală desfășurată în Ontario (California, SUA), Ramirez a obținut victoria în prima rundă, după un KO violent.  

VIDEO KO Violent în runda 1 » Și-a scos adversarul din ring

Când mai era doar 49 de secunde din prima rundă, Ramirez și-a înghesuit adversarul în corzi și l-a lovit în plin, cu un croșeu de dreapta. Salvatierra a fost surprins nepregătit, iar lovitura l-a scos în afara ringului, pe sub corzi.

Mexicanul a fost prins cu greu de cei de pe margine și a revenit în ring. Acesta a încercat să continue lupta, dar arbitrul nu i-a permis. Jan Salvatierra nu a fost rănit în urma căzăturii, primele investigații fiind efectuate chiar în ring.

„A făcut o greșeală și a plătit. Vreau să lupt cu cei mai buni. Cum poți să fii cel mai bun dacă nu concurezi cu cei mai buni?”, a spus Ramirez, care a ajuns la 9 victorii în 9 lupte.

Citește și: 

Federația Română de Hochei, gata să ia o măsură dură împotriva jucătorilor care au cântat imnul Ținutului Secuiesc: „Așa e de vreo 15 ani”

Cum ar fi procedat Ion Țiriac pentru a opri războiul din Ucraina: „Trebuia să îmi asculte părerea: «Domnule președinte...»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează