SPORTURI  »  BOX  »  ANIVERSARE

La mulţi ani, Lucian!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2008 00:00

Cu o zi înaintea meciului cu Joopy, Lucian împlineşte 28 de ani. A început să boxeze la 14 ani sub îndrumarea antrenorului Felix Păun. Sala în care se antrena avea doi saci, o pernă de lovit şi o pereche de mănuşi pe care le foloseau pe rând toţi copii. După doar trei ani, Lucian a fost la un pas să renunţe la box din cauza unor probleme medicale. A fost diagnosticat cu dismorfism vertebral. După o serie de tratamente, Bute şi-a revenit şi la 18 ani a câştigat prima medalie mondială: bronz la Campionatele Mondiale de juniori de la Buenos Aires.
În 2003 Lucian Bute a trecut la profesionism şi s-a mutat în Canada. Are la activ 21 de victorii (17 KO), iar pe 19 octombrie 2007 a câştigat titlul IBF în faţa columbianului Alejandro Berrio.
Mâine la Bell Center, Montreal, Mr. KO îşi va apăra centura cu diamante în faţa americanului William Joppy.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  01 Martie 2008, 08:26

Am vazut meciul in direct am fost in sala wow wow. Am ragusit de cit am strigat... BRAVO Lucian esti un baiat determinat si serios nu doar talentat. Si ai cistigat. BRAVO SA stiti ca ca si atmosfera de la Centre Bell a fost extraordinara, un public nemaipomenit, noi romanii am fost poate 10-12% restul insa l'au sustinut pe Lucian la fel ca noi. Multumesc Lucian pentru seara deosebita pe care ne-ai oferit-o LA MULTI ANI (bineinteles ca este primul meci de box la care assist-cadou de la Mos Craciun)

 •  29 Februarie 2008, 22:34

La Multi ani Lucian. Sa fii tare, asa cum suntem noi, romanii !!! Sanatate si toate cele bune !

 •  28 Februarie 2008, 16:08

Cele mai noi stiri din Galati, pe www.galateni.net/forum

Vezi toate comentariile (6)
Comentează