SPORTURI  »  BOX  »  KIRT SINNETTE

Lucian Bute l-a ales pe Kirt Sinnete ca sparring partner

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 16:17

Campionul mondial la IBF, Lucian Bute, îl va avea ca sparring partner pe Kirt Sinnette, campionul statului Trinidad Tobago. Sinnette a fost partener de antrenamnet al lui Bute şi în cantonamentul din Florida. Acesta va pleca spre Londra duminică, spre deosebire de Bute, care va ajunge în Marea Britanie vineri.

"Dintre cei trei parteneri de antrenament pe care i-a avut în Florida, eu sunt singurul pe care l-a luat şi în Anglia. Ne-am pregătit bine în cantonamentul de la Fort Lauderdale, iar echipa sa crede că stilul meu de luptă este asemănător cu ce se aşteaptă să boxeze Froch, astfel că mă vor şi pentru pregătirea finală", a spus Sinnette, pentru Trinidad Express.

Sinnette este pe locul 9 în clasamentul WBC, având 21 de victorii şi o înfrîngere. Acesta a coborît pînă pe această poziţie din cauza inactivităţii sportive din ultimul timp. Campionul din Trinidad Tobago spune că experienţa trăită alături de Bute l-a ajutat foarte mult. "Ce s-a întâmplat acum m-a ambiţionat să lupt pentru titlul mondial. Ştiind că m-am prezentat atât de bine împotriva unui campion mondial, m-a ajutat să-mi crească încrederea pentru mai departe", a completat Sinnette.

Meciul dintre Carl Froch şi Lucian Bute se va disputa pe 26 mai, la Capital FM din Nottingham. În această partidă, Lucian Bute îşi pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
masinameaeata
masinameaeata  •  25 Mai 2012, 21:51

HAI LUCIAN FII TARE SI DAI DE PODEA CU EL. Toti romanii sunt cu tine Lucian! BAFTA!!!

talpaiadului
talpaiadului  •  14 Mai 2012, 17:10

Mie mi-e frica de meciul asta, Froch este mult peste Andrade si in plus meciul se va disputa in Anglia, nu in Canada. Atentie mare si serioziatate, Luciane, toti romanii sunt alaturi de tine!!!!

cosminmihai
cosminmihai  •  12 Mai 2012, 23:43

lucica la ficat sa i dai tata pana zic eu stop :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează