SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE VS. JEAN PASCAL

Lucian Bute nu se teme de Jean Pascal » Cine-i şeful în Canada?

Articol de - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

Lucian Bute spune că nu-i e frică de Jean Pascal, pugilistul care se crede "rege" la Montreal şi nu exclude o întîlnire, în viitor, cu acesta.

Românul Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, a declarat într-un interviu acordat unui post de radio canadian că în mod sigur va boxa în viitor cu Jean Pascal, campionul mondial WBC de la semigrea. "Există un interes uriaş în Quebec pentru o întîlnire între noi şi aceasta va avea loc, dar nu ştiu peste cît timp. Depinde de promotori, oricum va fi o megaluptă", a declarat Bute.

Canadianul Jean Pascal a luat titlul mondial de la Adrian Diaconu, pe care l-a învins în două rînduri, iar sîmbătă şi l-a apărat în faţa americanului Chad Dawson. După această victorie, Pascal a spus că el e "rege" în Montreal şi că "un rege nu aleargă după alţi regi", făcînd referire la faptul că Bute ar fi cel care ar trebui să-l provoace.

"Pascal vorbeşte mult, e stilul lui. Eu am fost la meciul său cu Dawson şi pot spune că a boxat foarte bine. Cînd ne vom întîlni în ring, atunci vom vedea cine e rege. Pînă atunci, mă gîndesc doar la următorul meci", a încheiat Bute.

Românul, 30 de ani şi 26 de victorii la profesionism, îl va întîlni pe 15 octombrie, la Montreal, pe americanul Jesse Brinkley, cel în faţa căruia îşi va apăra pentru a şasea oară centura IBF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bogdanutz07
bogdanutz07  •  31 August 2010, 11:04

Ai dreptate Lucian, va veni si timpul sa fii convocat la meciuri tari..acum ANTRENEAZA-TE cu maimutele astea care te provoaca...doar trebuie sa fii in forma..dar atunci chiar ca va fi meci mare..asteptam sa vina cat mai repede ocazia asta..sa te stie chiar tot Mapamondul atunci! Succes acum in urmatoarea lupta si ai grija sa te tii in forma...cat despre nesimtitii care ti-au promis meci in "Romania" era clar ca nu trebuia sa crezi dumele lor..caci u esti oricum apreciat de ROMANI!TE IU

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  20 August 2010, 02:35

Mi s-a parut mai bun Chad Dawson.E drept,am vazut ultimele 2 reprize:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează