Comentarii (21)
catalin.palcu  •  19 Martie 2019, 06:22

Nu stiu ce a fost in capul lui si al echipei lui sa lupte acasa la challenger. Nu sunt vreun expert in boxul profesionist (sau amator ! ) , dar a fost o decizie ridicola si care i-a distrus cariera. Nu stiu daca s-a mai intamplat in istoria boxului asa ceva. Sigur ca Froch il batea si la Montreal, dar nu in halul ala. Practic l-a distrus psihic in seara aia si nu a mai putut reveni.

thiem  •  19 Martie 2019, 01:55
Postat de ucv1948 pe 18 Martie 2019, 21:46

Din spatele tastaturii este usor sa denigrezi munca altora .. Judeca-te pe tine intai , chiar duci o viata asa cum ti-ai dorit ? ... Cine esti tu sa ii judeci pe Bute si Doroftei ??

Sunt aceiasi sau de fapt, acelasi *** (Sala Dalles sau Bd Magheru isi spune, chiar daca nu e din Bucuresti), cu mai multe clone. Cam cu asta se ocupa, astept si eu ziua cand GSP opreste comentariile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thiem  •  19 Martie 2019, 01:53

Mare sportiv, iti multumim!

kingdon  •  18 Martie 2019, 23:35

Umflat, s a spart ca o bula de sapun, a facut bani cu pretul sanatatii, deja da din cap si isi pierde ideea in conversatie, peste 7-8 ani cand apare “boala pumnului” va fi mult mai rau.A facut banii cu smecherie, si a cal at pe cadavre, D zeu il vede, are mortaciuni pe constiinta cu blocul cumparat iar arbitrul care l a numarat pana la 100 cu Andrade a murit de cancer la piele. In cativa ani il vad sofer la Uber ca celalalt mare “Camion” jo jo dan.

gerularupeimana  •  18 Martie 2019, 22:37

Bute a fost un produs de marketing, a prins o conjunctura favorabila pentru a cuceri o centura si apoi a aparat-o cu adversari destul de modesti. A fost insa si o lipsa de interes din partea adversarilor de top, care pentru destul timp au fost angrenati intr-un show de televiziune in care au luptat fiecare cu fiecare, show la care lui Bute nu i s-a facut oferta de participare, desi s-a vorbit despre el. Specialistii americani si-au dat seama ca Bute era un pugilist de top la categoria lui chiar si atunci cand el era campion IBF si pe val. Si au avut dreptate, Froch distrugandu-l la putin timp dupa incheierea show-ului. Asta nu inseamna ca Bute nu a fost un boxer bun sau ca a inselat pe cineva. Ca sportiv profesionist, Bute si-a asigurat un trai indestulat pentru tot restul vietii, a stat la masa cu vedete si politicieni, a devenit cunoscut pe mai multe continente. Daca toti copiii nascuti la Pechea si in alte comune, sate si orase din tara ar deveni la fel de buni ca Bute in domeniile lor de activitate, Romania ar fi cea mai dezvoltata tara din lume, pe departe.

sadomarxist  •  18 Martie 2019, 22:31

boxer decent, oricand in primii 5 la categoria lui. ramane, din pacate (si cred ca habar n-avea ce colcaiala e in spatele lui) in memorie pentru potlogaria cu coana mare a basescului.

tipsy  •  18 Martie 2019, 22:31
Postat de brancusi pe 18 Martie 2019, 21:46

Nu,nu au fost centuri de carton,ci a fructificat la maximum o perioada incalcita pana cand intr-adevar Froch i-a incheiat cariera in cel mai crud mod.Si pe Fury a scris campion si e o batjocura de boxer,si Courier a fost nr 1 ATP si a fost o insulta adusa tenisului iar exemplele pot continua.

Stai, ce? Fury e super boxer!

doze  •  18 Martie 2019, 22:29

trebuia sa se retraga acum 12 ani.

Ion Vasile  •  18 Martie 2019, 22:17

La început credeam ca doroftei are ceva cu el invidie poate, dar acum sincer cred ca avea dreptate doroftei adversarii lui au fost slabi când a dat de froch am vazut și slăbiciunile lui bute

brancusi  •  18 Martie 2019, 22:13
Postat de andrei.33 pe 18 Martie 2019, 22:00

Citeste ce am spus "Nu e nici primul, nici ultimul in lumea boxului."

Stai rau cu priceperea,invocai centurile de carton.

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează