Comentarii (11)

dac.impielitzat  •  21 Ianuarie 2014, 14:30

Luciane asculta aici bine 1. ai inca o trauma, trauma infrangerii prin KO. rezolv-o. mergi la psiholog, diseca-ti capul si inima si vindeca trauma aia. 2. daca esti sigur ca la categoria supermijlocie este locul tau poti foarte usor sa intri acolo: treci pe veganism, i-ati un dietician adevarat, treci pe veganism si o sa fii si mai puternic, si mai agil si la greutatea ta optima fara prea mult efort. 3. esti un campion, sa nu uiti asta niciodata. 4. esti iubit, sa nu uiti asta niciodata. 5. nu esti singur, sa nu uiti asta niciodata. Domnul sa-ti lumineze calea. Cu mare drag, Unus

bdgeorge  •  21 Ianuarie 2014, 03:03

Fetecau cred ca era beat....Pascal e canadian ca si Lucian mai alcolistule...Pasca e haitian ..canadian prin adoptie..

saxon  •  20 Ianuarie 2014, 21:55

Serios, ne place sa ne imbatam cu apa rece si apoi sa ne jelim ca n-are gust. Cu cat ma uit mai mult cum boxeaza unul ca Bute, cu atat mai tare imi pare rau ca boxul a pierdut un adevarat luptator ca Arturo Gatti cu care romanul nostru n-are nici cea mai mica treaba. Pacat! Meciurile lui Gatti au fost toate adevarate simfonii cu manusi. Pierdea sau castiga, omul asta era iubit pana si de adversari sau de fanii adversarilor sai. De ce? Pentru ca murea pe ring! De aia si urca acolo, sa dea totul si sa castige. N-a reusit mereu dar prefer de 1000 de ori pe unul ca el care n-a prea iesit campion mondial decat o facatura ca Bute. Si Froch sau Kessler fac la fel ca si Gatti azi: LUPTA!

saxon  •  20 Ianuarie 2014, 21:47

Bute a avut fani din cei care nu stiau box si se inflamau din cu totul alte motive. Bute e un sportiv bunicel dar umflat cu pompa de Interbox si de media. I s-a reprosat ca nu e agresiv. Wow! E ca si cum i-ai cere lui Piturca sa faca o echipa care sa dea 4 goluri pe meci si sa-si sufoce adversarii. Nu se va intampla asta niciodata. Atata pot ei atata fac. Bute n-a atacat niciodata pe nimeni. I s-au dat adversari deja atacati :)) Cu Froch nu era speriat cat era de surprins de furia si de tupeul adversarului care l-a rupt cu bataia ca-n discoteca. Asta e box galatene, nu ce se face prin Canada. Cu Pascal a fost comic rau, ala era in corzi si Bute sarea in fata lui dar nu dadea un pumn :))

teilandezu  •  20 Ianuarie 2014, 18:36

`Bute si-a pierdut fanii.` Astea -s suporteri de palmares , nu-s suporteri adevarati . Dintr-e toti boxerii romani pe care i-am vazut de-a lungul vietii (si am vazut multi, am vazut toate finalele campionatului national si ale Centurii de aur ( unul dintr-e primele 3 turnee din lume , unde cubanezii luau majoritatea medaliilor ) cel mai mult mi-au placut Calistrat Cutov si Dragomir Ilie , chiar daca sint rapidist iar Rapid avea un lot de box destul de bun (Pometcu , Stanef... ). Am fost si am ramas fanul lor , chiar daca altii au fost mai medaliati decit ei . Erau adevarati artisti in ring , iar daca boxul este arta (scrima ) ei o reprezentau cel mai bine si mai ales curat .

sharky_04  •  20 Ianuarie 2014, 17:36

Succes Lucian

sharky_04  •  20 Ianuarie 2014, 17:36

Sa nu uitam ca George Groves a fost luat in brate aiurea de arbitru pentru un presupus KO tehnica, in ciuda faptului ca George l-a dominat, ba chiar la trantit la pamant pe Carl Froch, deci nimeni nu este de neinvins, depinde doar de momentul in care il prinzi pe acel boxer. Ricky Hatton a dat cu capul in coltul ringului dupa care a cazut pe spate in meciul cu Mayweather Jr, iar Victor Ortiz a vrut sa isi ceara scuze pentru capul dat in gura lui Floyd Mayweather Jr, desi arbitrul a strigat:"Fight, iar saracul Ortiz a fost facut KO cu doua jaburi" Manuel Charr a pierdut meciul cu Vitali Klitschko fiindca i-a sangerat arcada, iar medicul a aruncat prosopul si asa mai departe. Succ

sharky_04  •  20 Ianuarie 2014, 17:31

Doar atunci cand esti la pamant se cunosc adevaratii prieteni care iti intind o mana de ajutor si te motiveaza sa te urci din nou pe ringul destinului si sa faci ce stii tu mai bine, adica sa boxezi :) Sigur exista, boxeri care cu cat dai in ei, nu cad deloc la pamant, si atunci cand esti in dezavantaj de puncte, normal ca pierzi pe mana arbitrilor, dar asta nu inseamna ca e finalul carierei, totul depinde de tine, de cati pumni poti sa primesti si sa continui sa boxezi, iar Lucian Bute a aratat ca inca poate sa urce in ring, in ciuda imaginii sifonate de dupa meciul cu Carl Froch. Este dureros sa vezi ca o centura ;pierduta este in mana unui strain care o poate pierde in orice moment.

ovidiu_3003  •  20 Ianuarie 2014, 10:12

Cine pe cine a plagiat ? ...bandoleros pe risc_mix sau invers ?

dash.berlin  •  20 Ianuarie 2014, 10:10

Cel mai usor e sa lovesti un om atunci cand este la pamant :| dar romanii sunt asi la asa ceva :)

  • 1
  • 2

Comentează