SPORTURI  »  BOX  »  CAMPION ÎN SUFERINŢĂ

Lucian Bute şi-a pierdut fanii » Cel mai iubit pugilist la Montreal şi-a dezamăgit a doua oară susţinătorii

Articol de - Publicat luni, 20 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 ianuarie 2014 22:20

Bute luat peste picior după înfrîngerea cu Pascal
Cititorii gsp.ro au ironizat prestaţia românului în ring, nefiind de acord cu stilul ultradefensiv al lui Bute în faţa lui pascal

Pînă la meciul de ieri dimineaţă, Lucian Bute era, indiscutabil, cel mai iubit pugilist din Canada.

De altfel, deşi Canada a avut mai mulţi campioni mondiali, în ultimul timp, începînd cu Leonard Doroftei, Eric Lucas, Adrian Diaconu sau Adonis Stevenson, Lucian Bute se poate mîndri cu faptul că era singurul care putea umple, meci de meci, Centre Bell, din Montreal, imensa sală de 20.000 de locuri, indiferent de numele adversarului. Învins prin KO de englezul Carl Froch, pe 26 mai 2012, fanii nu l-au părăsit pe Bute. Au luat totul ca pe un accident. Se aşteptau însă ca favoritul lor să dea totul în meciul cu rivalul din Montreal, Jean Pascal.

Două treimi cu Bute
"Cred că două treimi din sală, din cei peste 20.000 de fani, l-au susţinut pe Bute la meciul cu Pascal. Asta în ciuda faptului că Pascal e canadian!", a declarat Adrian Fetecău, crainicul Radio România Actualităţi, prezent la meciul de la Montreal. În timpul meciului, scandările "Bute! Bute!", s-au făcut mult mai des simţite decît cele ale lui Pascal. În momentul în care Pascal se maimuţărea în ring, ridicînd mîinile în semn de victorie, în timp ce Bute îl lovea, fanii lui Bute l-au taxat imediat şi au început să-l huiduie. După partidă însă, fanii lui Bute au plecat dezamăgiţi. Nu atît de înfrîngere, cît de prestaţia celui de la care ei aşteptau să dea mult mai mult în ring! Rămîne acum de văzut, dacă Bute nu se va retrage şi va mai boxa la Montreal, cîţi fani vor mai veni în Centre Bell?


Pe gsp.ro:
• vall_jan
A fost mai degrabă scrimă

• risc_mix
Bute parcă era antrenat de Piţurcă. Pascal era în corzi, dar tot Bute se apăra

• milici
A ţinut cineva scorul cu umbra? Cred că Bute a pierdut şi acest meci!

• Alin Alex Ciuciu
"Bine că n-aveţi voie să vă trageţi de păr!"

• Vasile Ducic
"Şi Halep cred că îl bătea pe Bute"

• bandoleros
Nu ştiu ce să zic de Pascal ăsta. Nu îl cunosc. Însă Bute zici că e antrenat de Piţurcă.

• andrei_30
Ăsta e ca un banc de Radio Erevan. - Poate fi bătut Pascal? - Da, dar de altcineva.

• strajerul
La cum a boxat Lucică... nici dacă era meciul Bute vs Bute, nu ieşea cîştigător

Timesnewroman.ro
• La finalul partidei, premierul Ponta şi-a scos din CV că l-a antrenat pe Bute la profesionişti
• Bute a făcut o criză de nervi după partidă, în momentul în care şoferul maşinii l-a rugat să îşi pună centura
• Dan Şova a negat că Lucian Bute a pierdut la puncte meciul cu Jean Pascal

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  21 Ianuarie 2014, 14:30

Luciane asculta aici bine 1. ai inca o trauma, trauma infrangerii prin KO. rezolv-o. mergi la psiholog, diseca-ti capul si inima si vindeca trauma aia. 2. daca esti sigur ca la categoria supermijlocie este locul tau poti foarte usor sa intri acolo: treci pe veganism, i-ati un dietician adevarat, treci pe veganism si o sa fii si mai puternic, si mai agil si la greutatea ta optima fara prea mult efort. 3. esti un campion, sa nu uiti asta niciodata. 4. esti iubit, sa nu uiti asta niciodata. 5. nu esti singur, sa nu uiti asta niciodata. Domnul sa-ti lumineze calea. Cu mare drag, Unus

bdgeorge
bdgeorge  •  21 Ianuarie 2014, 03:03

Fetecau cred ca era beat....Pascal e canadian ca si Lucian mai alcolistule...Pasca e haitian ..canadian prin adoptie..

saxon
saxon  •  20 Ianuarie 2014, 21:55

Serios, ne place sa ne imbatam cu apa rece si apoi sa ne jelim ca n-are gust. Cu cat ma uit mai mult cum boxeaza unul ca Bute, cu atat mai tare imi pare rau ca boxul a pierdut un adevarat luptator ca Arturo Gatti cu care romanul nostru n-are nici cea mai mica treaba. Pacat! Meciurile lui Gatti au fost toate adevarate simfonii cu manusi. Pierdea sau castiga, omul asta era iubit pana si de adversari sau de fanii adversarilor sai. De ce? Pentru ca murea pe ring! De aia si urca acolo, sa dea totul si sa castige. N-a reusit mereu dar prefer de 1000 de ori pe unul ca el care n-a prea iesit campion mondial decat o facatura ca Bute. Si Froch sau Kessler fac la fel ca si Gatti azi: LUPTA!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează