SPORTURI  »  BOX  »  REVANȘĂ

Mai tare decât „Stăpânul Inelelor”! Se confirmă » Tyson - Holyfield e pe cale să devină cea mai tare trilogie din istorie: „Da, oamenii lui au discutat cu oamenii mei”

Tyson și Holyfield sunt gata de meciul 3
Tyson și Holyfield sunt gata de meciul 3

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2020 21:00

Evander Holyfield (57 de ani) a confirmat că echipa lui discută cu Mike Tyson (53 de ani) pentru o înfruntare istorică. 

Evander Holyfield a confirmat stadiul avansat al negocierilor: „Oamenii lui au discutat cu oamenii mei. Încă nu am ajuns la o înțelegere solidă, dar lucrurile se îndreaptă în direcția bună. Dacă se va întâmpla, atunci nu va fi nicio problemă. Eu le-am mai spus oamenilor că aș vrea să revin pentru niște meciuri demonstrative, să ajut copiii prin intermediul fundației mele. Vreau să revin și să le demonstrez tinerilor că, dacă ai grijă de corpul tău de mic, dacă nu ai obieceiuri proaste nu te va dezamăgi mai târziu”.

Holyfield - Tyson, rivalitate fără precedent

„The Real Deal” Holyfield și „Iron” Mike au intensificat pregătirile și se pregătesc pentru a treia înfruntare directă. Evander le-a câștigat pe precedentele, dar în maniere diferite. 

Prima, disputată în 1996, s-a soldat cu victoria lui Holyfield prin KO tehnic după 37 de secunde trecute din runda cu numărul 11. Evander a dominat categoric înfruntarea la care au asistat peste 16.000 de spectatori.  Bursa totală a celor doi sportivi a fost de 42 de milioane de dolari, 30 de milioane fiindu-i repartizate lui „Iron” Mike. În joc a fost centura WBC la categoria grea.

Revanșa din 1997 a avut un final neașteptat. Cu 40 de secunde rămase din runda cu numărul 3, Tyson l-a mușcat pe Holyfield de ureche și a fost descalificat.

VIDEO / Mike Tyson, clip video de senzație: cât de bine lovește fiul său la 17 ani

Citește și alte știri din box:

Femeia pentru care Mike Tyson a vrut să îl bată pe Michael Jordan: „Omule, tu crezi că eu sunt prost?!”

Lucian Bute atenționează înaintea revenirii lui Mike Tyson: „Știți ce s-ar întâmpla în ring?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
iobag
iobag  •  17 Mai 2020, 01:14

Se misca bine Tyson la varsta lui, sa vedem daca si musca :))

felix_grandet
felix_grandet  •  17 Mai 2020, 01:07

Tare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează