BOX  ·  MAYWEATHER VS NASUKAWA

Mayweather vs Nasukawa // VIDEO+FOTO CIRC de 9 milioane de dolari » Mayweather și-a făcut KO rivalul din demonstrativ după ce a întârziat 3 ore și a încălcat toate înțelegerile

FOTO: Reuters +11 FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 17:28

Americanul Floyd Mayweather (41 de ani) l-a făcut KO pe japonezul Tenshin Nasukawa (20 de ani) într-o luptă demonstrativă susținută în Japonia. 

Lupta propriu-zisă a durat doar 138 de secunde, dar evenimentele din jurul ei au fost fără precedent. Mayweather a ajuns cu trei ore întârziere la arenă, surse apropiate susținând că de vină a fost o petrecere care s-a prelungit peste măsură.

Cei 37.000 de mii de fani din Saitama Super Arena au fost răbdători și l-au primit cu urale frenetice. A doua problemă a apărut în momentul dezvăluirii mănușilor. Americanul a încălcat înțelegerea avută cu Rizin, grupul care a organizat evenimentul, conform căreia trebuia ca echipamentul să poarte însemnele companiei.  

Odată depășită și această piedică, în sensul în care organizatorii au acceptat condiția lui Floyd, au purces spre luptă. Avântul tânărului Nasuwaka a fost pedepsit de probabil cel mai mare boxer din istorie în mai puțin de 3 minute. 

9.000.000 $a primit Mayweather pentru partida demonstrativă contra lui  Tenshin Nasukawa, mult sub suma vehiculată inițial

Vezi și: 

Luptătorul Andrei Stoica a prins contractul vieții » A semnat cu o companie URIAȘĂ care transmite către 1,7 miliarde de persoaneCum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (18)
Muzzi Ciprian  •  02 Ianuarie 2019, 07:22
Postat de lovesexanddrugs pe 01 Ianuarie 2019, 01:08

"cel mai mare boxer din istorie" .. bai mai informati va si voi inainte sa scrieti articole. Cum poti sa-l compari cu Muhammad Ali sau cu Sugar Ray. Si Tyson e peste Mayweather.

sa nu mai zic de Roy Jones jr! probabil cel mai mare la categoria mica! dar vezi care e problema, in box , ca si la razboi, conteaza artileria grea, nu cacamite de 1 metru 20 si 30 de kile cu pantofi!

peluza  •  01 Ianuarie 2019, 11:27
Postat de Muzzi Ciprian pe 31 Decembrie 2018, 20:57

Ma frate, cand mai aveti asa multi bani de cheltuit, chemati-ma pe mine, ca ma bat eu cu Mayweather! pentru un milion ma dau si cu capu` de calorifer! :D

:)))))))))

Eugen Pan  •  01 Ianuarie 2019, 07:59

pe japonezul ala il bateam si eu

Vezi toate comentariile (18 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1