SPORTURI  »  BOX  »  TRAGEDIE

Mayweather, zguduit de tragediile din 2020 » Ce se întâmplă cu meciurile împotriva lui McGregor și Pacquiao

Floyd Mayweather, sursa: Getty
Floyd Mayweather, sursa: Getty

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 09:50

Floyd Mayweather (43 de ani) a suferit recent două pierderi devastatoare în familia sa, după moartea unchiului și a soției sale. Șansele ca el să revină în ring pentru posibilele meciuri împotriva lui Conor Mcgregor (31 de ani) și Manny Pacquiao (41 de ani) sunt aproape nule.

Floyd Mayweather trece prin clipe grele. Săptămâna trecută, Josie Harris (40 de ani), fosta iubită a lui Floyd Mayweather și mama a trei dintre copiii fostului pugilist, a fost găsită moartă în mașina sa, în California. La doar câteva zile după aflarea veștii, Mayweather a fost zguduit de o nouă veste: Roger Mayweather, unchiul și fostul său antrenor, a murit la 58 de ani. 

Mayweather și posibilele meciuri 

La începutul anului, au apărut zvonuri cu privire la întoarcerea în ring a boxer-ului american, neînvins până acum. Mayweather luptase ultima dată în 2017, partida istorică în care l-a învins pe McGregor, iar anul acesta se încerca un meci revanșă. O altă revanșă ce se pregătea în acest an era cea a lui Manny Pacquiao, învins de Mayweather în 2015. 

TMZ susține însă că Floyd Mayweather este puternic afectat de cele întâmplate și șansele de a reintra în ring în 2020 sunt aproape nule.

Citește și alte știri din box:

VIDEO O nouă tragedie pentru Floyd Mayweather! Unchiul său a murit la doar 58 de ani

Șoc pentru Floyd Mayweather: Mama a trei dintre copiii lui a fost găsită decedată în mașină! Cei doi aveau o relație complicată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează