BOX  ·  TRAGEDIE

Mayweather, zguduit de tragediile din 2020 » Ce se întâmplă cu meciurile împotriva lui McGregor și Pacquiao

Floyd Mayweather, sursa: Getty
Floyd Mayweather, sursa: Getty

Vineri, 20 Martie, 09:50

Floyd Mayweather (43 de ani) a suferit recent două pierderi devastatoare în familia sa, după moartea unchiului și a soției sale. Șansele ca el să revină în ring pentru posibilele meciuri împotriva lui Conor Mcgregor (31 de ani) și Manny Pacquiao (41 de ani) sunt aproape nule.

Floyd Mayweather trece prin clipe grele. Săptămâna trecută, Josie Harris (40 de ani), fosta iubită a lui Floyd Mayweather și mama a trei dintre copiii fostului pugilist, a fost găsită moartă în mașina sa, în California. La doar câteva zile după aflarea veștii, Mayweather a fost zguduit de o nouă veste: Roger Mayweather, unchiul și fostul său antrenor, a murit la 58 de ani. 

Mayweather și posibilele meciuri 

La începutul anului, au apărut zvonuri cu privire la întoarcerea în ring a boxer-ului american, neînvins până acum. Mayweather luptase ultima dată în 2017, partida istorică în care l-a învins pe McGregor, iar anul acesta se încerca un meci revanșă. O altă revanșă ce se pregătea în acest an era cea a lui Manny Pacquiao, învins de Mayweather în 2015. 

TMZ susține însă că Floyd Mayweather este puternic afectat de cele întâmplate și șansele de a reintra în ring în 2020 sunt aproape nule.

Citește și alte știri din box:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1