SPORTURI  »  BOX  »  MIKE TYSON

Motivul halucinant pentru care Mike Tyson se grăbea să își demoleze partenerii de antrenament: „L-am întrebat într-o zi și mi-a spus”

Mike Tyson
Mike Tyson

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 20:15 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 20:20

Legendarul Mike Tyson, 55 de ani, a fost recunoscut pentru forța cu care își trântea adversarii la podea de-a lungul carierei. Fostul său șofer spune că Tyson făcea același lucru și la antrenamente cu adversarii. 

Rudy Gonzalez, fost șofer și bodyguard pentru Mike Tyson, povestește despre sesiunile de antrenament ale „bestiei” din SUA. 

VIDEO Mike Tyson a dezvăluit cine a fost singurul om de care s-a temut: „Mă făcea să mă simt ca un rahat”
DEZVĂLUIRI
VIDEO Mike Tyson a dezvăluit cine a fost singurul om de care s-a temut: „Mă făcea să mă simt ca un rahat”

Mike Tyson: „Dacă mai pierd vremea, nu ajung acasă ca să văd Tom și Jerry”

„Când se antrena în Las Vegas, ședința trebuia să fie între 12:00 și 17:00. Era foarte drăguț înainte de startul antrenamentelor, își întreba partenerii de luptă ce fac, ce le face familia etc. Apoi făcea praf 5 adversari într-o oră și nu mai rămânea nimeni să se lupte cu el. 

L-am văzut lovind sacul de box atât de puternic, încât a zburat din lanțul cu care era susținut. Când vedeau asta, ceilalți boxeri spunea: «Gata, nicio șansă să intru în ring cu tine azi. Nu mă interesează câți bani îmi dai».

Toți cei care se simțeau în stare să-i facă față intrau în ring, el îi lovea și-i punea la podea. După puțin timp, dispăreau de la sală. L-am întrebat odată: «Șefule, chiar nu înțeleg, de ce faci asta?». Mi-a răspuns: «Dacă mai pierd vremea, nu ajung acasă ca să văd Tom și Jerry»”. 

Pasiunea lui Mike Tyson pentru desene animate e celebră, el având chiar și un contract cu Warner Bros pentru un desen animat în care își folosește vocea.

58 de victoriiare Mike Tyson în carieră. 44 dintre ele au venit prin KO

Motivul halucinant pentru care Mike Tyson se grăbea să își demoleze partenerii de antrenament: „L-am întrebat într-o zi și mi-a spus”
Mike Tyson pe vremea când evolua în circuit, foto: Imago

Mike Tyson scrie istorie

  • Mike Tyson și-a început cariera în 1985, fiind considerat unul dintre cei mai buni pugiliști din istorie. S-a retras în 2005;
  • Tyson a fost campion mondial la categoria grea la 20 de ani, cel mai tânăr din istorie. În 1992 a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol, fiind eliberat pentru bună purtare după 3 ani. La începutul carierei, „Ironman” Tyson a stabilit un record greu de egalat: a câștigat primele 19 meciuri prin KO, 12 dintre ele în prima rundă;
  • În 1986 a câștigat prima centură, WBC, și în 1987 a adăugat și centurile WBA și IBF. A fost primul și singurul pugilist care a deținut la categoria grea centurile WBA, WBC și IBF.

Citește și: 

Statistica spune totul » Mike Tyson, de două ori mai agresiv decât Roy Jones Jr. » „E atât de puternic!”

Motivul incredibil pentru care Mike Tyson nu a votat niciodată în viață

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  21 Decembrie 2021, 11:29

Și mintea lui.... Tot de desene animate e...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează