SPORTURI  »  BOX  »  TYSON VS. JONES JR.

Ce au titrat publicațiile internaționale după lupta anului dintre Mike Tyson şi Roy Jones Jr. „Clasa lui a fost la acelaşi nivel ca pe vremuri”

Sursă foto: BT Sport +9   FOTO
Sursă foto: BT Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 09:40 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 10:13

După 8 runde spectaculoase, duelul dintre Mike Tyson (54 de ani) și Roy Jones Jr. (51 de ani), desfășurată în această dimineață, la STAPLES Center din Los Angeles, California, s-a terminat la egalitate.

Chiar dacă a intrat pentru ultima oară în ring într-un meci oficial în 2005, „Iron Mike” a reușit un meci de excepție. Tyson încercat să-l domine lupta încă de la început, însă Roy Jones Jr. a rezistat foarte bine până la final, iar duelul s-a terminat la egalitate.

Dezamăgiți de rezultat

Evenimentul a fost comentat de numeroase publicații internaționale, care s-au arătat dezamăgite de rezultatul înfruntării. În Spania, junaliștii de Mundo Deportivo au criticat decizia arbitrului: „Judecătorii au dictat remiză. Dacă s-ar fi ales un învingător, sigur acela ar fi fost Tyson”, în timp ce rivalii de la Marca au lăudat prestația lui „Iron Mike”: „Tyson dansează în ring… Într-un meci nul. Clasa lui a fost la același nivel ca pe vremuri”.

Nemții de la Bild au fost de părere că „Revenirea lui Mike Tyson s-a terminat nedecisă”, iar italienii de la Gazzetta dello Sport au dat detalii despre o posibilă revanșă: „Spectacolul revenirii lui Tyson s-a încheiat. Deja se vorbește despre o revanșă”. În marea Britanie, Mirror a remarcat meciul bun făcut de cei doi, în ciuda speculațiilor: „Mulți s-au așteptat la un concurs de îmbrățișări”. Americanii de la The New York Times au oferit o analiză cât se poate de realistă a meciului dintre cei doi veterani: „Mike Tyson și Roy Jones Jr. s-au luptat pentru o remiză într-o luptă care a fost mai mult spectacol și nostalgie decât box la nivel înalt”.

+5 FOTO
  • FOTO: Reuters

Egal între Mike Tyson și Roy Jones Jr.

„Mă doare totul. Îmi convine egalul. Omul ăsta e atât de puternic!”, a declarat la final Roy. 

„Cred că am câștigat meciul, dar sunt mulțumit și cu egalul. De ce-l întrebați numai pe el cum se simte, de mine nu vă pasă? Poate o mai facem o dată, Roy”, a spus și Tyson.

Tyson va câștiga 10 milioane de dolari pentru această luptă, în timp ce adversarul său va primi doar un milion. Chiar dacă suma este impresionantă, Mike a declarat încă de la început că va dona toți banii organizațiilor caritabile.

Citește mai multe știri din box:

„Să nu spui nimănui asta!” » Gestul fabulos făcut de Floyd Mayweather pentru o chelneriță

Motivul incredibil pentru care Mike Tyson nu a votat niciodată în viață

Playtech: TRAGEDIE pentru Oana Lis! A MURIT! A făcut anunțul trist


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează