SPORTURI  »  BOX  »  TYSON VS. JONES JR.

Ce au titrat publicațiile internaționale după lupta anului dintre Mike Tyson şi Roy Jones Jr. „Clasa lui a fost la acelaşi nivel ca pe vremuri”

Sursă foto: BT Sport +9   FOTO
Sursă foto: BT Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 09:40 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 10:13

După 8 runde spectaculoase, duelul dintre Mike Tyson (54 de ani) și Roy Jones Jr. (51 de ani), desfășurată în această dimineață, la STAPLES Center din Los Angeles, California, s-a terminat la egalitate.

Chiar dacă a intrat pentru ultima oară în ring într-un meci oficial în 2005, „Iron Mike” a reușit un meci de excepție. Tyson încercat să-l domine lupta încă de la început, însă Roy Jones Jr. a rezistat foarte bine până la final, iar duelul s-a terminat la egalitate.

Dezamăgiți de rezultat

Evenimentul a fost comentat de numeroase publicații internaționale, care s-au arătat dezamăgite de rezultatul înfruntării. În Spania, junaliștii de Mundo Deportivo au criticat decizia arbitrului: „Judecătorii au dictat remiză. Dacă s-ar fi ales un învingător, sigur acela ar fi fost Tyson”, în timp ce rivalii de la Marca au lăudat prestația lui „Iron Mike”: „Tyson dansează în ring… Într-un meci nul. Clasa lui a fost la același nivel ca pe vremuri”.

Nemții de la Bild au fost de părere că „Revenirea lui Mike Tyson s-a terminat nedecisă”, iar italienii de la Gazzetta dello Sport au dat detalii despre o posibilă revanșă: „Spectacolul revenirii lui Tyson s-a încheiat. Deja se vorbește despre o revanșă”. În marea Britanie, Mirror a remarcat meciul bun făcut de cei doi, în ciuda speculațiilor: „Mulți s-au așteptat la un concurs de îmbrățișări”. Americanii de la The New York Times au oferit o analiză cât se poate de realistă a meciului dintre cei doi veterani: „Mike Tyson și Roy Jones Jr. s-au luptat pentru o remiză într-o luptă care a fost mai mult spectacol și nostalgie decât box la nivel înalt”.

+5 FOTO
  • FOTO: Reuters

Egal între Mike Tyson și Roy Jones Jr.

„Mă doare totul. Îmi convine egalul. Omul ăsta e atât de puternic!”, a declarat la final Roy. 

„Cred că am câștigat meciul, dar sunt mulțumit și cu egalul. De ce-l întrebați numai pe el cum se simte, de mine nu vă pasă? Poate o mai facem o dată, Roy”, a spus și Tyson.

Tyson va câștiga 10 milioane de dolari pentru această luptă, în timp ce adversarul său va primi doar un milion. Chiar dacă suma este impresionantă, Mike a declarat încă de la început că va dona toți banii organizațiilor caritabile.

Citește mai multe știri din box:

„Să nu spui nimănui asta!” » Gestul fabulos făcut de Floyd Mayweather pentru o chelneriță

Motivul incredibil pentru care Mike Tyson nu a votat niciodată în viață

Playtech: Fiica lui Pep Guardiola, apariție INCENDIARĂ la Ibiza! 'Slipul este CAM MIC'! Imagini de senzaţie cu Maria


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează