SPORTURI  »  BOX  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Mike Tyson, impresionat de frații Klitschko: „Ei sunt în prima linie, nu e nimic mai caritabil”

Mike Tyson/ foto: Guliver/GettyImages
Mike Tyson/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2022 14:46 / Actualizat marti, 29 martie 2022 15:14

Mike Tyson (55 de ani), legendarul pugilist american, a vorbit despre implicarea activă a fraților Klitshko, Vladimir (45 de ani) și Vitali (50 de ani), în războiul din Ucraina.

„Iron Mike” i-a lăudat pe cei doi foști campioni mondiali la categoria grea, pentru decizia lor de a-și apăra țara, în urma invaziei dictate de Putin. 

Roman Abramovich, prima apariție publică după vestea că ar fi fost otrăvit » Cum a fost surprins oligarhul rus
NEGOCIERI
Roman Abramovich, prima apariție publică după vestea că ar fi fost otrăvit » Cum a fost surprins oligarhul rus

Mike Tyson îi laudă pe frații Klitschko

„Îi cunosc pe frații Klitschko, ne cunoaștem, dar nu am vorbit cu ei în ultima vreme. Luptă de caritate cu Vladimir Klitschko? Cred că avem nevoie de mai mult decât de o luptă de caritate. Acest lucru trebuie luat foarte în serios. Acum, ei fac cea mai importantă muncă. Ei sunt în prima linie. Nu poți face nimic mai caritabil decât asta.

Istoria Ucrainei dovedește că ucrainenii sunt oameni puternici, care au de-a face cu rușii din timpuri vechi. Cu cine s-au luptat? Cu ruşii. La început a fost un război din cauza banilor, pentru că Rusia a finanțat Ucraina. Dar, pentru că mulți oameni sunt acum implicați în asta, s-a transformat într-un război al umanității”, a declarat Mike Tyson, potrivit sport.ua.

Vitali Klitschko: „Ar fi o onoare să mor apărându-mi orașul natal, patria”

„Nu a trebuit să organizăm nimic. Văd oameni la punctele de control și sunt reprezentanți ai unor profesii foarte pașnice. Aceștia sunt artiști, muzicieni, medici, care nici măcar nu și-au îmbrăcat uniformă și nu au luat armele. Dar, acum sunt în stradă și gata să lupte, gata să apere viitorul copiilor noștri și libertatea în Ucraina.

În acest moment, nimeni nu se poate simți în siguranță în Ucraina. În orice secundă, poate începe un bombardament sau poate cădea o rachetă. În orice moment, fiecare ucrainean este în pericol de moarte.

Suntem în Ucraina. Rămânem cu Ucraina de dragul viitorului nostru. Suntem gata să o protejăm. Ar fi o onoare să mor apărându-mi orașul natal, patria”, a spus Vitali Klitschko, primarul Kievului, conform sport.ua.

Citește și:

Volodimir Zelenski l-ar fi trimis pe Roman Abramovich cu o scrisoare la Vladimir Putin » Rusul și-a ieșit din minți: „Spune-i că-i voi distruge!”

Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile Rusia - Ucraina! Care ar fi noul scenariu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează