SPORTURI  »  BOX  »  RĂSPUNS

Moroșanu i-a dat replica lui Maurice Jackson: "Te distrug! O să zici apoi că numele meu e mitologic, nu de fată"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2015 17:55

Luptătorul american Maurice "Gorilla" Jackson a primit răspunsul din partea lui Cătălin Moroșanu, pe care l-a amenințat în urmă cu o săptămînă. 

"Ai încurcat-o cu mine, în Torino ai încurcat-o! Te distrug! Iți dau niște bucăți de o sa zici Cătălin e nume de erou mitologic, nu de fată, mitologic, ascultă-mă! Hai sa vezi ce bătaie îți dau eu pentru chestia asta, hai să vezi tu!", i-a transmis Morosanu.

"Știi că numele tău în SUA este nume de fată, nu? Te voi face KO în prima repriză sau mai bine te umilesc în 3 reprize. Vin după prima înfrîngere suferită în kickboxing, așa că mi-am zis să îmi iau revanșa.

Care ar fi cea mai simplă să revin în top? Simplu! Să vin după tine. Tu oricum ești cel mai dezastruos luptător din istorie. Mai ești și urît, dar și gras", a zis Maurice Jackson într-un filmuleț postat pe Facebook acum o săptămînă.

CÂND E GALA

Circuitul Superkombat îşi va încheia sezonul 2015 cu o ediţie specială la cea mai mare sală din Italia, Pala Alpitour din Torino, pe 12 decembrie, într-un eveniment special dedicat Diasporei, în care vor mai lupta Raul Cătinaş, Bogdan Stoica, Ion Pascu, Amansio Paraschiv, Alexandru Negrea, Cristiana Stancu, Lucian Danilencu şi simpaticul cioban din Coarnele Caprei, Bogdan Năstase.

În premieră, evenimentul va găzdui şi patru de meciuri de MMA, printre care debutul lui Raul Cătinaş pe aceste reguli şi prima apariţie a celui mai bun luptător român, Ion Pascu, în circuit.
Biletele sînt disponibile pe site-ul piemonteticket.it, dar şi în magazinele româneşti din regiunea Piemonte.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
891749427591139
Peli Kan  •  17 Decembrie 2015, 08:50

Catre *** acest articol: 1. Invatati va rog sa scrieti. Un double-check nu era asa complicat. 2. De ce?... De ce sa foloseti "" , ca si cand acelea au fost cuvintele exacte, atunci cand ce ati pus in ghilimele e doar o reformulare / interpretare de-a voastra?! Partea asta "Care ar fi cea mai simplă să revin în top? Simplu! Să vin după tine." de unde ati scos-o?! Nicairti nu apare in clip asa ceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  08 Decembrie 2015, 22:36
Postat de nusu_d pe 08 Decembrie 2015, 13:37

Box??? Circarul asta e boxer? Ce cauta asta la rubrica box???

:))))))))))))))))))))Urmeaza sa spunem ca si *** asta e un mare campion si suntem hateri si invidiosi:))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nusu_d
nusu_d  •  08 Decembrie 2015, 13:37

Box??? Circarul asta e boxer? Ce cauta asta la rubrica box???

Vezi toate comentariile (12)
Comentează