SPORTURI  »  BOX  »  MMA

FOTO Luptătoarea din UFC şi-a înnebunit fanii cu o fotografie făcută în spital: „Operează-te, dar fă-o sexy!”

Pearl Gonzalez// Foto: Instagram +22   FOTO
Pearl Gonzalez// Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 19:39 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 20:14

Pearl Gonzalez (35 de ani) se gândește la o revenire în UFC după înfrângerea suferită în luna noiembrie în fața lui Britain Hart. 

Luptătoarea a postat câteva fotografii din spital, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la mână.

Pearl Gonzalez nu uimește doar în ring, ci și în afara lui, pe rețelele de socializare, unde postează de multe ori poze provocatoare.

+18 FOTO

Ultima imagine postată de americancă a pus la încercare imaginația fanilor. Pearl a pozat direct din spital, într-o ipostază extrem de provocatoare, care a lăsat la vedere formele sportivei.

Pearl este foarte populară pe Instagram, contul sportivei adună aproape 300.000 de urmăritori. „Operează-te, dar fă-o sexy”, a fost descrierea ultimei fotografii postate de ea.

+18 FOTO

Pearl Gonzalez, pregătită să revină în ring

„În sfârșit, am rezolvat aceste probleme! După rănile suferite, nu am mai putut să lupt sau să lovesc. Aștept cu nerăbdare să fiu din nou 100 la sută!”, a scris Pearl Gonzalez pe contul de Instagram.

După două înfrângeri în UFC, Gonzalez a trecut în anul 2018 la IFC (Invicta Fighting Championships), iar la începutul acestui an a semnat un contract în BKFC.

Sportiva născută în Chicago a luptat de atunci încadrul BKFC, fără mănuși. Ea a câștigat lupta de debut în BKFC, dar a fost învinsă de Britain Hart în urmă cu aproape 2 luni. La finalul partidei Gonzalez a anunțat că se retrage din sport. 

După operația suferită, luptătoarea își dorește să se recupereze cât mai repede și a lăsat de înțeles că se gândește serios să revină în ring.

Citește și:

FCC Baschet Arad - CSM Satu Mare, sfert de finală Cupa României la baschet feminin, mutat! Plouă în sala „Victoria”

Naomi Osaka, pregătită de Australian Open » Detaliul care a atras toate privirile pe aeroportul din Melbourne

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
paolo16
paolo16  •  29 Decembrie 2021, 05:39

cancan, fanatik, gsp...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează