SPORTURI  »  BOX  »  MECI

Prima reacţie a lui Roberto Bolonti, viitorul adversar al lui Lucian Bute: "Vreau o nouă şansă pentru titlul mondial"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 19:49

Viitorul adversar al lui Lucian Bute, Roberto Bolonti, are o mare dorinţă de victorie pentru a mai putea spera la o şansă de a cîştiga titlul mondial. 

"Mă simt mai bine şi mai încrezător în ceea ce priveşte acest meci faţă de cum eram înaintea altor confruntări pe care le-am avut anterior în străinătate.

Cu siguranţă va fi un meci bun. Vreau să cîştig pentru a avea o nouă şansă la un titlu mondial, deoarece acest meci cu Bute va fi ca o punte pentru altă oportunitate de a boxa pentru titlul mondial", a spus Bolonti.

Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, cînd a fost învins de britanicul Carl Froch.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
whitemanblue
whitemanblue  •  30 Septembrie 2014, 15:53

Cred ca o sa se faca de rusine si cu acest Bolonti dupa care va disparea din peisajul boxului si al massmediei se va retrage acolo in Canada, la urma urmei a facut o gramada de bani si nici nu cred ca il mai intereseaza prea mult despre Romania, oricum la tv trebuie sa vb frumos si sa ne sustina, dar romanul oricare ar fi el e un las si un impostor asa ca forta Bolonti!

stancuvlad
stancuvlad  •  30 Septembrie 2014, 12:02

Disperatilor.... ca sa ajunga la un adversar de top trebuie sa se bata cu un adversar de genul mai intai.....lasati comentariile daca habar nu aveti

comunist
comunist  •  30 Septembrie 2014, 09:21

Adversari de top pentru un boxer de top :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează