SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Ronald Gavril s-a accidentat și nu mai poate lupta cu americanul Vaughn Alexander

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 20:02

Ronald Gavril (33 de ani) s-a accidentat în timpul unui antrenament și a fost nevoit să anuleze lupta cu americanul Vaughn Alexander (33 de ani), la categoria supermijlocie, programată sâmbătă la Royal Farms Arena din Baltimore (Statele Unite).

„Din cauza unei accidentări neprevăzute, în ultima zi a stagiului meu de pregătire, sunt nevoit să renunţ la luptă. Sunt foarte trist, pentru că m-am antrenat din greu în acest stagiu şi eram nerăbdător să urc în ring”, a scris pugilistul român pe Instagram.

Ronald „The Thrill” Gavril n-a mai luptat din decembrie, când s-a impus prin KO tehnic în fața lui Antowyan Aikens.

De-a lungul carierei a luptat de două ori pentru titlul mondial WBC, pierzând de fiecare dată în fața americanului David Benavidez.

Vezi și: 

Boxerul Hugo Santillan a murit din cauza unei lovituri primite în meciul cu Eduardo Abreu de sâmbătă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  26 Iulie 2019, 21:46

Nasol....Mirciulica o sa fie distrus!

spritz123
spritz123  •  26 Iulie 2019, 21:19

schimbare de ultim moment..cica vine Badea mirshica sa-i dea perversa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează