BOX  ·  BUTE A REVENIT CU VICTORIE

Rudel Obreja îi pune la zid pe contestatarii lui Bute: "Toţi vor numai meciuri uşoare" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 noiembrie 2012 11:08

Rudel Obreja, preşedintele FR de Box, recunoaşte că Lucian Bute a avut un meci dificil cu Denis Grachev:

"Lumea se aşteaptă numai la meciuri uşoare din partea lui Lucian. Modul în care a arătat meciul cu Grachev i-a folosit însă. El a încasat lovituri, dar a putut să-şi recapete încrederea în el.

Meciul a fost greu, muncit, dar Lucian şi-a arătat valoarea în faţa unui boxer versatil, periculos, care vine din stradă, a luat coate, picioare şi nu a căzut. Presiunea pe umerii lui Lucian a fost enormă. Slavă Domnului că s-a terminat cu bine", a spus Rudel Obreja la Money.ro.

"HBO vrea meciul cu Froch"
Şeful FRB a vorbit şi despre revanşa cu Carl Froch, singurul boxer care l-a învins pe Lucian: "Contractul  este semnat. Nu se ştie exact cînd va fi, dar probabil în luna martie. Aşa este preconizat. Lucian cred că este pregătit de lupta cu Froch.

Lupta ar putea avea loc în Canada, în Anglia sau în România. HBO vrea acest meci. Nu mai contează că va fi pentru centură sau nu. Froch a spus că vrea să se lupte cu Bute. Era fundamental ca Lucian să cîştige cu Grachev. Dacă nu ar fi învins, ar fi fost dificil. La revanşa cu Froch îl vom vedea pe adevăratul Lucian Bute", a încheiat Rudel Obreja.

Lucian Bute s-a impus la puncte printr-o decizie unanimă, dar prestaţia sa a lăsat de dorit, iar scorurile prezentate de cei trei arbitri au fost puse sub semnul întrebări chiar de presa canadiană.

Citeşte şi: Lucian Bute a revenit, dar nu i-a impresionat pe canadieni! » Pugilistul român l-a învins pe Grachev, dar e gata de revanşa cu Froch?Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (11)
fartchild_saviola_t  •  04 Noiembrie 2012, 19:32
Postat de oaia_turbata pe 04 Noiembrie 2012, 14:28

Rudele, punem pariu că vezi meciul cu Froch la pârnaie?

eu vreau meci usor pentru bute contra lui froch si niste zabrele pentru nenea rudel de la rodell:)))

playmaker  •  04 Noiembrie 2012, 15:41

Daca va boxa asa ii da ala ko din prima repriza.

nusu_d  •  04 Noiembrie 2012, 15:32
Postat de serban_ionescu pe 04 Noiembrie 2012, 15:18

ce face Bute la meciurile urmatoare cand Obreja va avea interdictie de a parasi tara, sau poate si mai rau???!Cum se va descurca boxul romanesc, federatiiile internazionale??! va fi un dezastru pentru intreaga lume sportiva!!! cine mai ne mai lumineaza, cine ia comisioanele? nu vreau sa_mi imaginez ca luceafarul boxului a apuis!!!

Daaa. S-ar putea sa fi fost ultima oara cand obreja rudotel poate parasi tara :-))))) Din 23 noiembrie nu va mai fi nici la FRB nimic. Poate si ziaristii vor intelege ca este un nimeni in drum si nu-i vor mai raspunde la telefoanele de bagare in seama.

Vezi toate comentariile (11 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1