SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JEAN PAUL MENDY, 6 IULIE - BUCUREŞTI

Rudel Obreja la Radio GSP: "Este o nebunie şi o presiune uriaşă cu cererea de bilete la meciul lui Lucian Bute!"

Lucian Bute în momentul în care l-a trimis la podea pe Brian Magee
Lucian Bute în momentul în care l-a trimis la podea pe Brian Magee

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 15:57

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a discutat preţ de 20 de minute în direct la Radio GSP despre meciul de box din cadrul galei "Campion pentru România" în care Lucian Bute îşi va apăra centura de campion mondial IBF în faţa francezului Jean Paul Mendy. Obreja a precizat că pe lîngă venirea lui Michael Buffer în România, unul dintre cei mai cunoscuţi ring-announceri din lume, surprizele nu se vor opri aici.

- Domnule Obreja care sînt noutăţile în ceea ce priveşte gala "Campion pentru România" de pe 9 iulie, în care va boxa Lucian Bute?
- Biletele au fost puse în vînzare începînd de marţi. Biletele au preţuri începînd de la 70 de lei, 110 şi 175 lei şn tribunele de la nivelul 1 şi 350 şi 600 lei în zonele VIP de lîngă ring. Îmi pare rău că nu am reuşit să fac biletele foarte ieftine, mi-am dorit enorm, dar am scăpat din vedere faptul că 40% din aceste bilete sînt taxe către stat! În plus, chiar dacă unii sponsori au făcut un pas înapoi în ultima vreme, costurile de producţie sînt şi ele destul de mari. Trebuie să demonstrăm că şi noi putem să facem show-uri ca cele de peste Ocean.

- Care sînt surprizele?
- Pe lîngă prezenţa lui Michael Buffer, cel mai tare şi mai cunoscut ring announcer din lume, cu siguranţă vom mai pregăti şi alte surprize celor care vor veni pe 9 iulie la Romexpo. Momentan nu vreau să dezvălui din surprize pentru că sînt de calibru şi nu-mi place să dau fumigene înainte ca ele să se întîmple.

- Sînt sigur că aţi mai discutat cu Lucian în ultima perioadă.
- Evident! Am discutat cu el în jurul orei 15 la noi şi convenţia noastră este ca el să sune atunci cînd este bine şi este liniştit, pentru ca eu să nu-l deranjez cu telefoanele în unele momente ale zilei. Este copleşit şi el de importanţa acestui meci, mai ales că va evoluat în faţa românilor. Şi-a dorit asta şi vrea să boxexe în faţa compatrioţilor lor, chiar dacă destinul lui este legat mai mult de Canada şi în curînd va deveni cetăţean canadian.

- Ce personalităţi vor veni la această gală?
- Am discutat cu Excelenţa Sa Philippe Beaulne, Ambasadorul Canadei în România, vor mai fi şi alte personalităţi, aşteptăm chiar prezenta şefului statului, Traian Băsescu.

- Pe lîngă meciul lui Lucian, va boxa şi Simion.
- Vom avea şapte meciuri în gală, cu patru români, doi canadieni, trei mexicani şi doi francezi. Dinu Bogdan se va lupta cu un tanzanian, care s-a stabilit de foarte mult timp în Suedia. Va fi o gală senzaţională, vă promit. Meciul înaintea lui Lucian Bute, va fi cel al lui Viorel Simion şi îi va mai lipsi foarte puţin timp pînă să ajungă în primii din lume.

- Bănuiesc că de această dată nu mai există o incerditudine în ceea ce priveşte televizarea galei!
- Pot să spun în acest moment şi să spun că vineri am semnat contractul cu Pro TV. Ei vor avea dreptul de transmisiune în exclusivitate în România, dar în jur de 20 de ţări vor transmite şi ele meciurile din gală în străinătate.

- Cum e cererea de bilete?
- Trebuie să vă mărturisesc că este o presiune uriaşă pentru bilete! Nu există nici o invitaţie, există doar bilete cu bani. Sînt costuri enorm şi s-au făcut eforturi majore şi trebuie să subliniez că există ajutor din partea statului. Deci cu siguranţă, oricine doreşte să vină la această gală, trebuie să-şi cumpere bilet pentru că altfel nu va putea intra să vadă meciurile din cadrul acestei gale.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ligax
ligax  •  15 Iunie 2011, 20:36

Bafta Bute!

kiddilau
kiddilau  •  15 Iunie 2011, 18:04

bai ce mincinos Obreja asta. Culmea, marti cand am intrat pe un site sa rezerv bilete online, unde se putea vedea si harta ringului cu locurile libere si cele ocupate.. CURIOS.. toate locurile din fata erau ocupate. Adica vrea sa spuna ca s-au vandut in cateva ore sute de bilete de 600 ron? ma lasi !!! toate locurile bune au fost pe pile si invitatii... ordinarule

mdionis
mdionis  •  15 Iunie 2011, 16:37

Invatati odata pentru totdeauna sa nu folositi formulari aiurea: "Lucian Bute îşi va apăra centura de campion mondial IBF în faţa francezului Jean Paul Mendy". Lucian Bute" isi va pune in joc centura" "si va incerca sa si-o apere", inca nu stim ca o va face cu succes chiar daca o presupunem. Asa cum este scris in articol se intelege ca rezultatul intalnirii ar fi deja cunoscut.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează