SPORTURI  »  BOX  »  RIVALITATE

Sar scântei! Floyd Mayweather și Conor McGregor, o nouă rundă de atacuri pe social-media: fanii, implicați în miezul ironiilor

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 18:08

Floyd Mayweather (42 de ani) și Conor McGregor (31 de ani) continuă să se atace pe rețelele de socializare, la doi ani distanță de la celebra confruntare dintre cei doi desfășurată în Las Vegas.

Cum scânteia rivalității dintre cei doi încă nu s-a stins, McGregor și Mayweather s-au atacat reciproc în ultima săptămână pe Instagram, ambii postând imagini din unica lor luptă de până acum.

Mai mult, cei doi au implicat și fanii în bătălia lor online, ambii rugându-i pe urmăritori să vină cu cea mai inspirată descriere pentru instantaneele postate.

View this post on Instagram

GIVE ME THE BEST CAPTION YOU CAN THINK OF.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

View this post on Instagram

Caption this

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Floyd Mayweather și McGregor au un istoric aprig: cei doi s-au luptat pe 26 august 2017 într-una dintre cele mai mediatizate lupte din istorie. Americanul s-a impus atunci după 10 runde, în urma unui KO tehnic. 

Vezi și: 

Șocant: un fost campion WBC, învingător peste Arturo Gatti și adversar al lui Mayweather, a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru că și-a abuzat fiica 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează