SPORTURI  »  BOX  »  

Se pregateste de licenta!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

Lucian Bute, campionul mondial reconfirmat al versiunii IBF, se afla pentru cateva zile acasa, in Galati, unde incearca sa isi rezolve, printre altele, 'hartiile' care il fac proprietarul apartamentului promis de Primaria municipiului Galati intr-un bloc care se ridica acum pe faleza Dunarii. Dupa cum au aflat anul trecut fanii pugilistului romano-canadian, din paginile cotidianului Libertatea, cu ocazia Serbarilor municipiului, Lucian Bute a fost facut cetatean de onoare al orasului si Consiliul Local Galati i-a "promis" un apartament cu trei camere. Campionul ne-a declarat, ieri, ca se simte extraordinar acasa, printre ai lui. "Si familia este bucuroasa de venirea mea, cel putin mama este fericita ca m-a vazut intreg", a spus galateanul dupa ce s-a lasat pozat cu edilul local, Dumitru Nicolae.

Este student in ultimul an la ANEFS
"Sunt mai mult pe fuga si sper sa imi rezolv si celelalte treburi pe care mi le-am propus", a mai declarat Bute, amintindu-si ca trebuie sa treaca si pe la Facultatea de Sport, unde este student in ultimul an, pentru a-si pregati examenul de licenta.

Manusile pugilistului, vandute cu 225 & euro;
Lucian Bute si-a scos la licitatie, pe site-ul eBay, o pereche de manusi cu autograf, banii urmand a fi donati pentru a ajuta tinerii cu probleme. Cumparatorii au putut licita pentru perechea de manusi pana la 1 martie. Cea mai mare suma la care s-a ajuns a fost de 330 dolari canadieni, aproximativ 225 euro. Costul manusilor de box a pornit de la un cent, dupa 19 licitatii ajungandu-se la suma de 225 euro. Nu se stie cine e cumparatorul. In cazul in care acesta e roman, la suma finala s-ar mai adauga aproximativ 40 de euro, costul transportului.

Sursa: Libertatea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează