SPORTURI  »  BOX  »  CORONAVIRUS

Șocant! Billy Joe Saunders, boxer celebru, tutorial pe internet despre cum să-ți bați soția: „Dacă femeia ta vociferează...”

Billy Joe Saunders deține centura WBO la categoria mijlocie din decembrie 2015
Billy Joe Saunders deține centura WBO la categoria mijlocie din decembrie 2015

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 09:17

Billy Joe Saunders, boxer profesionist în vârstă de 30 de ani, a devenit viral în ultimele zile după ce un videoclip în care britanicul explică detaliat cum ar trebui bărbații să-și bată femeile a stârnit reacții vehemente pe internet.

„Am vrut să fac un scurt clip pentru voi toţi, soţi, cei care aveţi iubite. E clar că treaba cu COVID-19 devine foarte serioasă şi stăm izolaţi. Dacă femeia ta vociferează şi tu încerci să fii răbdător, să fii calm, dar după cea de-a şasea zi eşti pe punctul de a exploda... 

Din senin, vine spre tine, aruncându-ţi cu venin în faţă, gata să spună ceva, poate că ai lăsat nişte vase nespălate, nu ştiu ce ai făcut, dar ai supărat-o", a spus Billy, ulterior lovind sacul de box din fața sa.

Billy Joe Saunders: „Îmi cer scuze dacă femeile s-au simţit jignite”

După ce videoclipul lui Billy a fost taxat, sportivul a revenit ulterior cu un mesaj prin care și-a cerut scuze: „Nu există niciodată scuze pentru violenţa domestică. Dacă aş vedea un bărbat că loveşte o femeie, l-aş face bucăţi. Îmi cer scuze dacă femeile s-au simţit jignite”.

Citește mai multe știri din box:

Leonard Doroftei înfruntă pandemia de COVID-19 din Canada: „Am făcut 10 flotări de când s-a închis totul” + „Mă mai uit la meciurile mele cu... cântarul”

VIDEO Moroșanu, gest superb pentru tânărul din Iași care a făcut senzație » I-a promis că îl ajută să își îndeplinească visul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  30 Martie 2020, 10:01

Vezi i DEX intelesul cuvantului grotesc.

139226857413709
Maximilian Alforno  •  30 Martie 2020, 09:42

noice

Vezi toate comentariile (2)
Comentează