SPORTURI  »  BOX  »  FLOYD MAYWEATHER - MANNY PACQUIAO

Specialiștii au analizat meciul dintre Mayweather și Pacquiao » Concluzia? Filipinezului i s-a făcut o mare nedreptate!

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2015 19:43

Victoria lui Floyd Mayweather a surprins mulți dintre oamenii care au urmărit meciul cu Manny Pacquiao. 

Mulți au spus că decizia arbitrilor nu a fost corectă, iar un studiu demonstrează faptul că fanii care contestă victoria americanului au motive pentru care să fie nemulțumiți.

Boxingnews24.com a urmărit meciul "frame" to "frame" și a numărit toate loviturile, iar statistica surprinde. Lui Pacquiao i-au intrat 23,4% dintre lovituri, în timp ce lui Floyd Mayweather doar 14,5%.

În cele 12 runde, filipinezul a avut 414 lovituri, iar 98 i-au intrat. Americanul a lovit de doar 68 de ori din cele 471 încercări.

Pacquiao a cîștigat rundele 3, 4, 6, 7, 10 și 12, în timp ce Floyd le-a cîștigat pe celelalte (1, 5, 8, 9 și 11), în afara rundei cu numărul 2, care a fost egală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
buzucm
buzucm  •  13 Mai 2015, 17:24

din punctul meu de vedere meciul a fost decis in cuvinte. cred ca si filipinezul stia ca singura lui sansa este KO. pasionat de fotbal? cauta pe google blogul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorineldumitru
sorineldumitru  •  13 Mai 2015, 10:10
Postat de robotzel pe 12 Mai 2015, 20:36

ce usor este sa judeci dupa ce vezi meciul frame by frame.

Asa o fi, dar nici sa vezi alt meci in direct nu e normal.

sorineldumitru
sorineldumitru  •  13 Mai 2015, 10:07
Postat de str4427 pe 12 Mai 2015, 20:45

daca specialistii au dreptate eu imi tai un testicul si-l mananc cu salata verde..in fond si la urma urmei..majoritatea marilor boxeori au vazut clar a cui a fost victoria..specialistii siteului de care, persona, n-am auzit nu stiu ce frameuri au vazut ei cu 7 miliarde de lovituri incasate de Floyd..iar mesaj pt. meltenii de romania..Floyd este un geniu pt ca are eschive fenomenale..o aparare extraordinara..un `taiming` perfect..loveste pe contre..este spectaculos in acest fel..nu e `Morosanu style`..probabil in Romania nu-s asa cunoscute meciurile lui..dar pe youtube se pot vedea eschive care..cel mai probabil n-au fost si nu vor mai fi vazute

Eu nu inteleg obsesia asta cu care unii incearca sa ne convinga de marea calitate a lui Mayweather in defensiva. Nu i-o contesta nimeni, dar nu vad ce legatura are cu meciul despre care se vorbeste. Observ ca foarte multi cauta in apararea lui Mayweather scuze care n-au nicio legatura cu meciul din 2 mai, ba ca are o defensiva extraordinara, un timing perfect, ba sa ne uitam pe youtube la meciuri de-ale lui... Asa si, ce treaba au eschivele din zeci de meciuri de pe youtube cu meciul cu Pacquiao?! Mayweather a evitat si in 2 mai multe lovituri de-ale filipinezului, dar nici n-a prea lovit. Din momentele in care era prins in coltul ringului el nu iesea prin contre, se retragea pe sub mana lui Pacquiao, efectiv fugea de-acolo. Cam de-aici vine si nedumerirea prin care un arbitru a putut acorda 10 la 2 reprize pt american. PS: Chiar n-am nimic cu Mayweather, concluzionez doar ce-am vazut, in opinia mea Mayweather a castigat meciul cu 7-5 pe reprize, dar in niciun caz nu la diferenta pe care au aratat-o arbitrii.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează