SPORTURI  »  BOX  »  COMĂNEȘTI

Spectacol la Comănești! Ionuț Iftimoaie a devenit campion mondial SuperKombat. Asistență RECORD

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2016 09:21

Disputat la Comănești, în fața unei asistențe record pentru o gală SuperKombat in Europa, aproximativ 30.000 de oameni, meciul de retragere al lui Ionut Iftimoaie a fost un succes.

Luptătorul în vârstă de 37 de ani, retras din activitate din 2012, a dispus de campionul mondial la categoria Super Cruiser (-95 kg) Jorge Loren, după un meci strâns, în care românul a blocat loviturile adversarului și s-a folosit de ruperi de ritm cu piciorul. A fost ultimul meci al lui Iftimoaie, care s-a retras din activitatea profesionistă.

Partida a avut loc la Galion, un amfiteatru natural de langa Comănești, un oras-depresiune din Bacău, cu 20.000 de locuitori. De ce în Comănești?

Fiindcă Iftimoaie s-a nascut și locuiește în orașul prin care trece Trotușul, iar meciul de retragere a fost organizat în așa fel încât să coincidă cu zilele orașului.

Partida a fost transmisă de Eurosport si televiziunea sportro și a putut fi urmarită în 95 de țări!

''Sunet extrem de fericit. Trăiesc un moment ce ar putea fi trist, cel al retragerii, dar victoria în fața lui Jorge Loren, un mare adversar, mă aduce într-o stare de euforie de parcă acum aș obține prima mare victorie. Sunt mândru că le-am oferit concitadinilor mei această victorie, chiar în fața privirilor lor. Este minunat să câștigi în fața celor dragi. Poate de aceea și trăiesc mai intens acest sentiment minunat al victoriei în fața unui campion. Am dorit nespus ca amintirea retragerii să fie una care să încununeze activitatea mea de luptător K1. M-am pregătit mult să o obțin, am făcut sacrificii în ultimele luni, am și fost ajutat de oamenii locului, care mi-au oferit condiții de pregătire excepționale. Așa că totul a fost perfect pentru acest adio pe care îl iau de la lupta în ring. O noapte magică: în gala de retragere am reușit, pentru prima dată, să obțin o centură de campion mondial" Ionuț Iftimoaie pentru AGERPRES

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
nusu_d
nusu_d  •  13 August 2016, 05:51
Postat de onduku pe 07 August 2016, 12:35

E a doua promotie din lume dupa Glory. Dovada ca spaniolul pe care l-a invins era clasat pe locul 6 in lume la categoria supergrea. Tu realizezi?

In care lume ma? In lumea lui Irimia grasul din Ploiesti? Sau in lumea ta? Tu nu stii pe ce lume traiesti, vai de capul vostru cu aceste pseudosporturi aparute dupa ultima ploaie. Toti neispravitii se apuca sa se bata in Supercombat rahat. Hai ca iti organizez maine un "meci" cu paznicul de la mine de la bloc si iti spun ca e pentru titlul mondial :-))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nusu_d
nusu_d  •  13 August 2016, 05:48

Campion mondial Supercombat e ca si cand ai spune campion mondial in spatele blocului sau campion mondial in parcare :-))))) Aceasta mascarada numita Supercombat e un nimic, un mare rahat. Irimia este un gras din Ploiesti cu harfe de promotor. Ce cauta mizeria asta de "articol" la rubrica box???

putregaiu
putregaiu  •  07 August 2016, 12:47
Postat de onduku pe 07 August 2016, 12:35

E a doua promotie din lume dupa Glory. Dovada ca spaniolul pe care l-a invins era clasat pe locul 6 in lume la categoria supergrea. Tu realizezi?

Asteptam si o medalie olimpica la sportul asta superkombat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează