BOX  ·  CONDIȚII

FOTO DEZOLANT Sindicatul Național de Sport și Tineret a fost sesizat de sportivii de la CSM Suceava: „Condiții inumane de antrenament!”

Imaginile din sala în care se antrenează sportivii de la CSM Suceava // foto: Sindicatul Național de Sport și Tineret +4 FOTO
Imaginile din sala în care se antrenează sportivii de la CSM Suceava // foto: Sindicatul Național de Sport și Tineret

Marti, 02 Iulie 2019

Recent, Sindicatul Național de Sport și Tineret a fost sesizat cu privire la condițiile deplorabile din sala de antrenament unde boxerii de la CSM Suceava își desfășoară activitatea.

Imaginile publicate sunt dezolante, formând un cadru unde pereții scorojiți și mizeria de pe jos sunt elementele dominante.

box csm suceava 4 +4 FOTO

Potrivit Sindicatului Național pentru Sport și Tineret, MTS nu a finanțat niciun ban spre CSM Suceava, în ciuda faptului că sportivii secției respective au obținut în 2018 șapte titluri naționale.

Vezi și: EXCLUSIV Lucian Bute, gata să se implice în boxul românesc: „Aș lua un boxer român în Canada, să-l cresc, să-l ajut să-mi calce pe urme”Cine e Florin Cîțu, noul premier desemnat al României! Ce a pățit la o ședință în Parlament: „Chiparosule! După ce că ești urât...„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1