BOX  ·  CONDIȚII

FOTO DEZOLANT Sindicatul Național de Sport și Tineret a fost sesizat de sportivii de la CSM Suceava: „Condiții inumane de antrenament!”

Imaginile din sala în care se antrenează sportivii de la CSM Suceava // foto: Sindicatul Național de Sport și Tineret +4 FOTO
Imaginile din sala în care se antrenează sportivii de la CSM Suceava // foto: Sindicatul Național de Sport și Tineret

Marti, 02 Iulie

Recent, Sindicatul Național de Sport și Tineret a fost sesizat cu privire la condițiile deplorabile din sala de antrenament unde boxerii de la CSM Suceava își desfășoară activitatea.

Imaginile publicate sunt dezolante, formând un cadru unde pereții scorojiți și mizeria de pe jos sunt elementele dominante.

box csm suceava 4 +4 FOTO

Potrivit Sindicatului Național pentru Sport și Tineret, MTS nu a finanțat niciun ban spre CSM Suceava, în ciuda faptului că sportivii secției respective au obținut în 2018 șapte titluri naționale.

Vezi și: EXCLUSIV Lucian Bute, gata să se implice în boxul românesc: „Aș lua un boxer român în Canada, să-l cresc, să-l ajut să-mi calce pe urme”Fost campion cu Dinamo și cu Rapid, muncește pe un șantier din Londra. În România a divorțat și a pierdut toți banii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2
20:00 Fotbal, Europa League

Craiova - Sabail

Digi 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Europa League

Milsami Orhei - FCSB

Protv
Program TV complet

Liga 1