SPORTURI  »  BOX  »  CONDIȚII

FOTO DEZOLANT Sindicatul Național de Sport și Tineret a fost sesizat de sportivii de la CSM Suceava: „Condiții inumane de antrenament!”

Imaginile din sala în care se antrenează sportivii de la CSM Suceava // foto: Sindicatul Național de Sport și Tineret +3   FOTO
Imaginile din sala în care se antrenează sportivii de la CSM Suceava // foto: Sindicatul Național de Sport și Tineret

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 11:37

Recent, Sindicatul Național de Sport și Tineret a fost sesizat cu privire la condițiile deplorabile din sala de antrenament unde boxerii de la CSM Suceava își desfășoară activitatea.

Imaginile publicate sunt dezolante, formând un cadru unde pereții scorojiți și mizeria de pe jos sunt elementele dominante.

box csm suceava 4 +4 FOTO

Potrivit Sindicatului Național pentru Sport și Tineret, MTS nu a finanțat niciun ban spre CSM Suceava, în ciuda faptului că sportivii secției respective au obținut în 2018 șapte titluri naționale.

Vezi și: EXCLUSIV Lucian Bute, gata să se implice în boxul românesc: „Aș lua un boxer român în Canada, să-l cresc, să-l ajut să-mi calce pe urme”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează