SPORTURI  »  BOX  »  INTERIVU

EXCLUSIV Lucian Bute, gata să se implice în boxul românesc: „Aș lua un boxer român în Canada, să-l cresc, să-l ajut să-mi calce pe urme”

Lucian Bute, în dreapta, în meciul contra Carl Froch // FOTO: Guliver/GettyImages
Lucian Bute, în dreapta, în meciul contra Carl Froch // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2019 13:00

Lucian Bute, 39 de ani, fost campion mondial IBF, este gata să se implice în boxul românesc.

Cât a fost acasă, la Galați, Lucian Bute a asistat și la meciurile Campionatului European de juniori. „M-am întâlnit cu foarte mulți colegi, foști antrenori. Au venit la mine, m-au întrebat ce fac, m-au rugat să vin să ajut boxul românesc. Astea au fost însă numai vorbe, nu m-a contactat nimeni. Asta nu înseamnă că aș zice mâine, da. Aș putea să ajut boxul și de acolo.

Dar dacă vrei să faci ceva, trebuie să fii aici zi de zi. Acum nu ar fi OK din partea mea, pentru familia mea, să vin să mă mut în România, nu e soluție în momentul de față. Poate pe viitor”, spune Lucian.

În momentul de față el manageriază doi boxeri americani, care au tată român. „Mă ocup ca agent, de doi americani, din tată român și mamă poloneză. Frații Brediceanu. Sunt tinerei, sunt neînvinși, unul are palmares 16-0, altul 11-0, sunt copii. Sunt la Grup Yvon Michele. Nu știu dacă vor ajunge campioni mondiali, dar încerc să-i ajut.

Aș lua un boxer român în Canada, să-l cresc, să-l ajut să-mi calce pe urme. Dar e foarte greu dacă nu ai un nume. Am fost recent la lotul național, i-am vizitat, și erau opt băieți. Poate Andrei Arădoaie, sau Robert Jitaru de la Brăila. Le-am spus că ei trebuie să se pregătească, să ajungă la Olimpiadă. Apoi vorbim”, a dezvăluit Lucian Bute pentru Gazeta Sporutrilor.

Citește și:

Lucian Bute, dezvăluiri HORROR la 7 ani de la supermeciul cu Froch: „Mi-am făcut injecție să îmi îngheț mâna!” + de ce purta adidași cu două numere mai mari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kingdon
kingdon  •  01 Iulie 2019, 13:45

Ce-l mai bagati in seama pe *** asta?!?!!! Sa ne spuna cum doarme noaptea dupa ce le a facut la ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează