BOX  ·  UFC

Suspendări-record pentru McGregor și Nurmagomedov după scandalul din Las Vegas » Ce trebuie să facă rusul pentru a i se reduce pedeapsa

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Miercuri, 30 Ianuarie

Conor McGregor și rusul Khabib Nurmagomedov au fost suspendați de comisia sportivă a statului Nevada după scandalul de la meciul pe care cei doi l-au disputat anul trecut, la data de 6 octombrie.

Irlandezul McGregor a fost suspendat șase luni și amendat cu 50.000 de dolari. De partea cealaltă, situația e mai gravă. Nurmagomedov va sta departe de sport nouă luni și a primit o amendă de 500.000 de dolari!.

Suspendați timp de un an au fost și doi membri ai staff-ului lui Nurmagomedov: Abubakar Nurmagomedov și Zubaira Tuhugov, care au fost și amendați cu câte 25.000 de dolari.

Sancțiunile celor doi se calculează începând cu 6 octombrie 2018, însă rusul ar putea obține o reducere a suspendării dacă va participa într-un spot publicitar împotriva hărțuirii.

McGregor vs. Nurmagomedov » De unde a pornit totul

Khabib Nurmagomedov a câștigat meciul de anul trecut cu Conor McGregor disputat în Las Vegas și și-a păstrat centura la categoria ușoară în UFC. După meci a urmat o bătaie generală între staff-urile celor două părți, dar și între cei doi sportivi. Trei membri din staff-ul rusului au fost arestați de poliție.

Nurmagomedov a pornit totul! Rusul s-a dus în public pentru a se lua la bătaie cu Dillon Danis, aflat în echipa irlandezului. Apoi, un fan a intrat în cușcă și l-a lovit pe McGregor. De aici până la o bătaie generală n-a mai fost decât un pas. Abia după intervenția forțelor de ordine totul s-a calmat.

VIDEO cu incidentele de la meci mai jos

 

Citește și:

Badr Hari a fost prins dopat! Riscă o suspendare dură + Benny Adegbuyi visa să se lupte cu marocanul anul acestaUn bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

Libertatea

Comentarii (1)

grandetorito  •  30 Ianuarie 2019, 12:48

Conflictul dintre cele doua echipe a pornit în Aprilie 5 după UFC 223 când McGregor a atacat autocarul în care era Kabib. Deși povestea dintre cei doi este mult mai lunga.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 3
13:45 Rugby

Japonia - Rusia

TVR 1
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Metz

Digi 2, Telekom 3, Look Sport
18:00 Fotbal, Liga 2

U Cluj - Petrolul

Digi 1, Telekom 1, Look
20:30 Fotbal, Liga 1

Gaz Metan Mediaș - Universitatea Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Bundesliga

Schalke 04 - Mainz

Digi 4, Telekom 3, Look Sport 3
21:45 Fotbal, Serie A

Cagliari - Genoa

Digi 3, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League

Southampton - Bournemouth

Eurosport
22:00 Fotbal, La Liga

Osasuna - Betis

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet

Liga 1