BOX  ·  UFC

Suspendări-record pentru McGregor și Nurmagomedov după scandalul din Las Vegas » Ce trebuie să facă rusul pentru a i se reduce pedeapsa

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 09:45

Conor McGregor și rusul Khabib Nurmagomedov au fost suspendați de comisia sportivă a statului Nevada după scandalul de la meciul pe care cei doi l-au disputat anul trecut, la data de 6 octombrie.

Irlandezul McGregor a fost suspendat șase luni și amendat cu 50.000 de dolari. De partea cealaltă, situația e mai gravă. Nurmagomedov va sta departe de sport nouă luni și a primit o amendă de 500.000 de dolari!.

Suspendați timp de un an au fost și doi membri ai staff-ului lui Nurmagomedov: Abubakar Nurmagomedov și Zubaira Tuhugov, care au fost și amendați cu câte 25.000 de dolari.

Sancțiunile celor doi se calculează începând cu 6 octombrie 2018, însă rusul ar putea obține o reducere a suspendării dacă va participa într-un spot publicitar împotriva hărțuirii.

McGregor vs. Nurmagomedov » De unde a pornit totul

Khabib Nurmagomedov a câștigat meciul de anul trecut cu Conor McGregor disputat în Las Vegas și și-a păstrat centura la categoria ușoară în UFC. După meci a urmat o bătaie generală între staff-urile celor două părți, dar și între cei doi sportivi. Trei membri din staff-ul rusului au fost arestați de poliție.

Nurmagomedov a pornit totul! Rusul s-a dus în public pentru a se lua la bătaie cu Dillon Danis, aflat în echipa irlandezului. Apoi, un fan a intrat în cușcă și l-a lovit pe McGregor. De aici până la o bătaie generală n-a mai fost decât un pas. Abia după intervenția forțelor de ordine totul s-a calmat.

VIDEO cu incidentele de la meci mai jos

 

Citește și:

Badr Hari a fost prins dopat! Riscă o suspendare dură + Benny Adegbuyi visa să se lupte cu marocanul anul acestaO mamă a vânat ucigașii fiicei ei. Ce a urmat după ce l-a predat pe ultimul
Libertatea
Comentarii (1)
grandetorito  •  30 Ianuarie 2019, 12:48

Conflictul dintre cele doua echipe a pornit în Aprilie 5 după UFC 223 când McGregor a atacat autocarul în care era Kabib. Deși povestea dintre cei doi este mult mai lunga.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Dubai
Digi 2
15:30 Fotbal, Liga 2
Comuna Recea - U Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
17:30 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Poli Iași
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Chelsea - Everton
Eurosport
20:30 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Inter - Atalanta
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, La Liga
Betis - Alaves
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet
Liga 1