SPORTURI  »  BOX  »  BOX

„Battle of Britain” NU se mai dispută! Meciul de box dintre Tyson Fury și Anthony Joshua a fost anulat: „Idiotule, am știut că nu ai curaj”

Tyson Fury
Foto: Imago
Tyson Fury Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 18:23 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 18:50

Meciul anului dintre Tyson Fury (34 de ani) și Anthony Joshua (32 de ani) nu va mai avea loc, după ce Joshua nu a mai semnat contractul scandent luni.

Deși acceptase provocarea lui Tyson Fury la un meci de box 100% britanic, Anthony Joshua nu va mai lupta împotriva campionului mondial WBC la categoria grea.

Totul a picat după ce Joshua nu a semnat contractul până luni. Anunțul a fost făcut chiar de Tyson Fury pe contul său de Instagram. 

Tyson Fury, mesaj dur pentru Joshua: „Idiotule, am știut că nu ai curaj”

„Este oficial, ziua decisivă a venit şi a trecut. Nu s-a semnat niciun contract. S-a încheiat pentru Joshua. Acum e afară în frig. Poți să uiți de asta, idiotule, lașule, culturistule. Întotdeauna am știut că nu are curajul să se lupte cu «Gipsy King»

Indiferent de ce spui acum, nu îmi pasă. Noroc cu cariera şi cu viaţa ta. Punct!”, a declarat Tyson Fury.

Organizatorii voiau să doboare suma câștigată la un meci de box din Marea Britanie

Organizatorii luptei credeau că disputa 100% britanică va doborî recordul de vânzări pay-per-view. Aceștia ar fi fixat o sumă de 30 de lire sterline (aproximativ 34,50 euro) pe care cei care doresc să vizioneze evenimentul vor trebui să o scoată din buzunare. Promotorii luptei se așteaptau ca 2 milioane de persoane să plătească pentru a viziona lupta.

Astfel, întânirea dintre cei doi pugiliști britanici ar fi generat venituri de aproximativ 70 de milioane de lire sterline (aproximativ 80,5 milioane de euro) din pay-per-view și bilete vândute.

Citește și alte știri din box: 

Doar Floyd Mayweather putea face asta! A câștigat o sumă incredibilă în doar câteva minute
AVERE
Doar Floyd Mayweather putea face asta! A câștigat o sumă incredibilă în doar câteva minute
Mayweather vs. McGregor partea a doua! Floyd anunță detaliile: „Am discutat două variante”
LUPTĂ
Mayweather vs. McGregor partea a doua! Floyd anunță detaliile: „Am discutat două variante”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează