SPORTURI  »  BOX  »  AVERE

Doar Floyd Mayweather putea face asta! A câștigat o sumă incredibilă în doar câteva minute

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 11:19 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 12:24

Floyd Mayweather (45 de ani) a reușit o performanță incredibilă: a câștigat 20 de milioane de dolari în mai puțin de 6 minute! 

Americanul, neînvins în cariera de profesionist, a boxat în Tokyo contra japonezului Mikuru Asakura (30 de ani), un luptător de MMA, apropiat de Manny Pacquiao.

Rafael Nadal cu cărțile pe masă despre Roger Federer: „Sincer, nu m-am bucurat când a luat Roland Garros”. Care a fost cel mai important meci dintre rivali
RETRAGERE
Rafael Nadal cu cărțile pe masă despre Roger Federer: „Sincer, nu m-am bucurat când a luat Roland Garros”. Care a fost cel mai important meci dintre rivali

Floyd Mayweather, 20 de milioane de dolari în câteva minute 

Partida demonstrativă, organizată de „Mayweather Productions”, s-a terminat rapid. Când mai erau 40 de secunde din runda a doua, Floyd l-a făcut KO pe japonez după o directă de dreapta, care l-a lovit în plin.

Meciul i-a adus lui Floyd un venit impresionant, datorită interesului incredibil din jurul luptei. Biletele au ajuns să se vândă și cu 7.000 de dolari, astfel că în conturile lui Floyd vor intra 20 de milioane de euro, notează Mundo Deportivo

Floyd Mayweather Jr. este neînvins în carieră. A câștigat toate cele 50 de meciuri jucate la profesioniști, 27 dintre ele prin KO. 

VIDEO Rezumatului meciului Mayweather - Asakura 

Floyd Mayweather a făcut cumpărături în stil mare în Japonia înainte de luptă. Mayweather a „spart” o sumă impresionată într-un magazin de lux. Sub privirile mirate ale angajaților, boxerul a scos un teanc de yeni, moneda locală, și a început să îi paseze partenerului de shopping, lăudându-se pe net cu isprava sa. 

Citește și:

Un site de adulți îi oferă 1 milion $ unui mare maestru, ca să joace dezbrăcat, după ce e acuzat că a trișat împotriva lui Magnus Carlsen

Michael Phelps, legendarul înotător american, despre David Popovici: „E singura persoană de pe planetă care o poate face”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează