SPORTURI  »  BOX  »  FURY VS. WHYTE

VIDEO Tyson Fury, copleșit după lupta cu Dillian Whyte: „Toată viața am fost outsider, am vrut să mă sinucid! Mi-am revenit și azi am arătat că orice e posibil”

Tyson Fury // foto: Imago Images
Tyson Fury // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2022 09:37 / Actualizat duminica, 24 aprilie 2022 10:42

Tyson Fury (33 de ani) a avut un discurs emoționant la conferința de presă ce a urmat luptei cu Dillian Whyte (34), pe care a câștigat-o prin KO tehnic în repriza a 6-a.

Fury s-a declarat copleșit de sprijinul primit de fanii prezenți pe Wembley. Nu mai puțin de 94.000 de oameni au urmărit lupta celor doi britanici, care au boxat pentru centurile de campion mondial la categoriile grele WBC și The Ring, deținute de Fury.

În cadrul conferinței de presă, Fury a adoptat un discurs motivator, amintind de greutățile pe care le-a depășit pe parcursul vieții. 

Tyson povestise în 2018 cum a încercat să-și ia viața în perioada în care luase o pauză de la box, 2016-2017. Aflat în depresie și sub influența alcoolului și a drogurilor, Fury plănuia să intre cu mașina într-un pod, însă s-a răzgândit în timp ce se îndrepta spre acesta cu 300 kilometri / oră, în bolidul său Ferrari.

Tyson Fury, după lupta cu Dillian Whyte: „Am fost pe cale să mă sinucid, dar am revenit

„Nu cred că publicul se îndoiește de mine. Cred că mă iubește. 94.000 de oameni, cea mai mare audiență din istorie în această țară, în Europa... oamenii din țara asta mă iubesc, iar eu îi iubesc pe ei. 94.000 dintre compatrioții mei... sunt copleșit de sprijinul lor. 

În urmă cu 10 ani, nu puteam vinde nici 10.000 de bilete. Toată viața mea am fost cel defavorizat, outsiderul. Uitați-vă la mine, la grăsimea mea. Dar băiatul bătrân și gras încă poate lupta.

Nu contează de câte ori oamenii te pun la pământ și spun că ești terminat. Nu le da niciodată atenție, deoarece nu înseamnă nimic. Eu, un om normal, am demonstrat că orice este posibil. Nu contează în ce punct al vieții ești, cât de întunecat este. 

Nu poate fi mai rău decât să te sinucizi, iar eu am fost pe cale să o fac. Am revenit, am pierdut toată acea greutate, peste 60 de kilograme, mi-am revenit la nivel mental și am recuperat «bijuteriile coroanei» în box... a fost o carieră fantastică. 

Nu ar trebui să lăsați pe nimeni să vă spulbere visurile, pentru că orice este posibil, iar eu am demonstrat în această seară că ăsta este un adevăr”, a declarat Fury, care în aceeași seară și-a anunțat retragerea din boxul profesionist

Mai multe știri din sporturi: 

Contre în circuitul WTA după declarațiile lui Rublev despre excluderea rușilor de la Wimbledon: „Am fost oarbă. Regret asta atât de mult”

Max Verstappen a câștigat cursa sprint de la Imola » L-a depășit pe Leclerc cu un tur înainte de final și duminică va pleca primul din grilă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează