SPORTURI  »  BOX  »  EVENIMENT

FOTO De asta a căzut lupta istorică dintre Tyson Fury și Oleksandr Usyk? Imaginea care „a activat” internetul

FOTO: Twitter @MichaelBensonn
FOTO: Twitter @MichaelBensonn

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 18:12 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 18:44

Fanii boxului cred că Tyson Fury (34 de ani) a evitat lupta cu Oleksandr Usyk (36 de ani), cea pentru unificarea titlurilor la categoria grea, din cauza formei fizice în care se află. 

Tyson Fury a distribuit sâmbătă o imagine din sala de antrenament. „Greul” britanic a fost taxat de internauți din cauza formei fizice în care se află. Fanii boxului cred că acesta ar fi fost adevăratul motiv din cauza căruia lupta așteptată pe 29 aprilie, pe Wembley, ar fi căzut:

  • „E evident că Fury nu era în forma necesară pentru lupta cu Usyk. Cred că ăsta e adevăratul motiv al anulării” 
  • „Da, e clar, nicio șansă să lupte contra lui Usyk în câteva săptămâni” 
  • „Mai exact pentru ce s-a pregătit?”
  •  „Probabil ținta lui e să lupte cu Chisora sau cu Manuel Charr”.
De asta a căzut lupta istorică dintre Tyson Fury și Oleksandr Usyk? Imaginea care „a activat” internetul
FOTO: Twitter @MichaelBensonn

De ce a căzut lupta dintre Fury și Usyk

Britanicul Fury, campion WBC, și ucraineanul Usyk, campion WBA, IBF și WBO, au fost în fața unei performanțe istorice. Câștigătorul luptei ar fi devenit primul boxer din acest secol care unifică centurile la categoria grea, după Lennox Lewis, în 1999.

Inițial, părțile celor doi boxeri se înțeleseseră. Fury trebuia să primească 70% din bursa pentru meci, Usyk restul de 30%. Deși a făcut acest compromis, ucraineanul ar fi fost deranjat de alte condiții puse de englez, potrivit ESPN.

„Indiferent de câte compromisuri a făcut Usyk, a fost împins de cerințele lui Fury să renunțe la luptă”, a declarat Egis Klimas, managerul lui Oleksandr.

Conform sursei menționate, Usyk ar fi oprit deja antrenamentele specifice pentru duelul cu rivalul englez. Ucraineanul ar urma să lupte cu Daniel Dubois, la o dată stabilită ulterior.

Citește și alte știri din sportul internațional: 

„E cea mai dulce!” » Bianca Andreescu nu s-a putut abține când a fost vorba de o colegă din circuit

VIDEO + FOTO 7 detalii de la România - Portugalia » Ce nu s-au văzut la TV: atmosfera electizantă, unitatea echipei și bijuteria din Pitești + Politicienii n-au ratat ocazia să facă o baie de mulțime

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Aprilie 2023, 18:58

...cred ca vrea sa boxeze cu Bute ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează