BOX  ·  TRILOGIE

Tyson Fury, înțepături pentru Deontay Wilder înainte de noua luptă: „Nu ai cum să te plictisești să îl bați pe Wilder”

Tyson Fury (stânga) și Deontay Wilder (dreapta) // sursă foto: Guliver/gettyimages
Tyson Fury (stânga) și Deontay Wilder (dreapta) // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2020 22:49

Tyson Fury (31 de ani) se va întâlni în ringul de box pentru a treia oară cu americanul Deontay Wilder (34 de ani), iar războiul psihologic dintre aceștia a început. 

Lupta va avea loc pe 3 octombrie, în Las Vegas. Americanul Wilder a activat clauza învinsului pe 28 februarie, la doar 6 zile după ce Fury l-a învins prin KO tehnic în runda a 7-a.

Într-o intervenție în emisiunea „Good Morning Britain”, Fury a vorbit despre viitoarea luptă cu Wilder.

„Voi fi obligat să-i ofer un pic mai mult, nu te plictisești niciodată să-l bați pe Deontay Wilder, este unul dintre acele lucruri cu care te mândrești foarte mult.

Am făcut cu adevărat ceea ce am spus că voi face. Nu multe persoane din box spun ceva, iar apoi fac exact ceea ce au spus că vor face. Așa că am fost destul de mândru de performanța mea (n.r. victoria cu Wilder) și aștept cu nerăbdare să scăpăm de coronavirus, ca lumea să revină la normal și eu la locul de muncă”, a spus Fury.

Fury - Wilder, partea a treia

În contextul pandemiei de coronavirus la nivel mondial, organizatorii au considerat că ar fi mai potrivit ca lupta să aibă loc în toamnă, deși data inițială la care lupta se zvonea că va avea loc era 18 iulie. 

Conform contractului, Wilder va primi 40% din câștigurile generate de luptă, în timp ce Fury are rezervat un procent de 60%. La ultima lor întâlnire, contractul a stipulat procente egale pentru cei doi, însă acum lucrurile stau diferit.

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește și alte știri despre box:Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (1)
maccsero  •  01 Aprilie 2020, 12:25

Fury, noul Ali! Mai iute, mai mare, mai alb!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1