SPORTURI  »  BOX  »  ANUNȚ

S-a semnat contractul! Tyson Fury și Oleksandr Usyk se vor duela în Golf pentru unificarea centurilor: „Va fi evenimentul secolului în box”

Englezul Tyson Fury (35 de ani) și ucraineanul Oleksandr Usyk (36 de ani) se vor duela, în cele din urmă, după ce lupta dintre cei doi, programată în luna aprilie, a fost anulată. 
Foto: Twitter @ Ready to fight
Englezul Tyson Fury (35 de ani) și ucraineanul Oleksandr Usyk (36 de ani) se vor duela, în cele din urmă, după ce lupta dintre cei doi, programată în luna aprilie, a fost anulată. Foto: Twitter @ Ready to fight

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 21:33 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 22:21

Englezul Tyson Fury (35 de ani) și ucraineanul Oleksandr Usyk (36 de ani) se vor duela, în cele din urmă, după ce lupta dintre cei doi, programată în luna aprilie, a fost anulată. 

Tyson Fury și Oleksandr Usyk ar fi trebuit să se întâlnească în luna aprilie 2023, într-o luptă în care s-ar fi unificat centurile la categoria grea, doar că evenimentul nu a avut loc, după ce ucraineanul nu ar fi fost de acord cu anumite condiții impuse de tabăra lui Tyson Fury. 

Daniel Oprița îi răspunde acid lui Alexandru Chipciu: „Are gura mare, vorbește foarte mult! Îl anunț că Steaua are echipament ca Real Madrid”
STEAUA - U CLUJ 1-3
Daniel Oprița îi răspunde acid lui Alexandru Chipciu: „Are gura mare, vorbește foarte mult! Îl anunț că Steaua are echipament ca Real Madrid”

La aproape jumătate de an distanță, cele două tabere ar fi ajuns la un acord. Lupta ar urma să aibă loc în Riad, în capitala Arabiei Saudite, scriu cei de la BBC.

Data exactă la care va avea loc evenimentul nu a fost încă precizată. Cele două tabere ar vrea ca lupta să se dispute pe data de 23 decembrie, dar ar putea fi însă amânată până la începutul anului 2024. 

Tyson Fury și Oleksandr Usyk se vor duela la Riad, în Arabia Saudită 

Frank Warren, cel care promovează acest eveniment de gală, a declarat, pentru sursa citată: „Sunt încântat că s-a semnat în sfârșit contractul pentru ca această luptă să aibă loc. 

Luptele la categoria grea aprind mereu imaginația fanilor. Sunt convins că acesta va fi evenimentul secolului în box”. 

Tyson Fury și Oleksandr Usyk luptă pentru unificarea centurilor la categoria grea 

Partida dintre Tyson Fury și Oleksandr Usyk va însemna unificarea centurilor din box la categoria grea. Ucraineanul este campion WBA, WBO și IBF, în timp ce englezul are centura WBC.

Oleksandr Usyk are 19 victorii în carieră din tot atâtea meciuri disputate. Tyson Fury a înregistrat 31 de succese și un egal, contra lui Deontay Wilder, în decembrie 2018. 

Citește și: 

Tyson Fury se laudă că a semnat cel mai mare contract din istorie: „Spulberă tot ce primesc Ronaldo și Neymar” » Când are loc lupta

Coco Gauff revine în turnee: „Nu s-a schimbat nimic în viața mea fiindcă acum sunt campioană de Grand Slam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează