SPORTURI  »  BOX  »  CANADA

GALERIE FOTO Unica fiică a lui Leonard Doroftei a împlinit 20 de ani și are planuri mari de viitor în Canada

Vanessa, fata lui Leonard Doroftei. Foto: Facebook @vanessa.doroftei +19   FOTO
Vanessa, fata lui Leonard Doroftei. Foto: Facebook @vanessa.doroftei

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2023 09:31 / Actualizat duminica, 08 octombrie 2023 10:28

Leonard Doroftei, fostul pugilist român în vârstă de 53 de ani, se mândrește cu familia lui. Alături de soția Monica are trei copii, pe Adrian și pe Alexandru, dar și pe Vanessa, care de curând a fost în centrul atenției, căci a împlinit 20 de ani. 

Copiii lui Leonard Doroftei au preferat întotdeauna să stea departe de lumina reflectoarelor și foarte rar au acordat interviuri în presa românească. Dacă Adrian, băiatul cel mare al fostului sportiv, e om de afaceri de succes, Vanessa, unica lui fică, se concentrează la studiile sale, la viitorul ei.

Pe 5 octombrie, tânăra a împlinit 20 de ani și a fost sărbătorită cu mare fast în familie. Tatăl ei a postat pe Facebook mai multe fotografii cu ea și cu frații ei, dar a avut și un mesaj special. 

„La mulți ani, Vanessa Doroftei! Te iubim❤️”, a fost mesajul lui Leonard Doroftei pentru fiica lui. Vanessa a primit și multe felicitări din partea fanilor tatălui ei, mulți i-au urat „La mulți ani” și succes pe viitor, căci ea își dorește să devină medic. 

Vanessa și Leonard Doroftei. FOTO: Facebook @vanessa.doroftei
Vanessa, fata lui Leonard Doroftei. FOTO: Facebook @vanessa.doroftei
Vanessa, fata lui Leonard Doroftei. FOTO: Facebook @vanessa.doroftei
Vanessa, fata lui Leonard Doroftei. FOTO: Facebook @vanessa.doroftei
Vanessa, fata lui Leonard Doroftei. FOTO: Facebook @vanessa.doroftei
+15 FOTO

„La mulți ani! Să va trăiască!”, „La mulți ani frumoși, sănătoși și fericiți alături de familie și toți cei dragi!!!”, „La mulți ani binecuvântați”, sunt câteva dintre mesajele fanilor pentru Vanessa Doroftei, care arată demențial la 20 de ani. Are părul lung, blond, poartă machiaje sofisticate și ținute la modă. 

Unde studiază fiica lui Leonard Doroftei

În anul 2019, Leonard Doroftei a luat decizia să se mute în Canada alături de toată familia lui. Așadar, Vanessa locuiește în Montreal și studiază la un colegiu de prestigiu. Într-un interviu mai vechi, Leonard Doroftei se lăuda cu copiii lui: „Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. 

Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”.

Unica fiică a lui Leonard Doroftei a împlinit 20 de ani și are planuri mari de viitor în Canada
Vanessa Doroftei a împlinit 20 de ani

Adrian Doroftei, om de afaceri de succes 

În ceea ce îl privește pe Adrian, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei, tânărul a realizat ceea ce mulți la vârsta lui doar visează. El este antreprenor în Canada. Primul său job a fost într-o companie aeriană, apoi și-a strâns banii pe care i-a investit. 

„Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine. 

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostesc, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream”, a declarat Adrian Doroftei. 

Citește și: 

FOTO Detaliul care l-a impresionat pe Pancu la Tavi Popescu: „E un lucru rar. Mircea Lucescu ne zicea mereu asta”

FOTO Soția finanțatorului din Liga 1 o acuză pe fosta parteneră a acestuia: „Un amic mi-a zis că a fost un articol plătit!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează