SPORTURI  »  BOX  »  MECI CARITABIL

VIDEO Floyd Mayweather a schimbat sportul! Faza care a ridicat fanii în picioare: umilit de „Colecționarul de oase”

Floyd Mayweather // FOTO: .dailymail.co.uk
Floyd Mayweather // FOTO: .dailymail.co.uk

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 08:46

Floyd Mayweather, 42 de ani, a participat la un eveniment caritabil în California și a avut de suferit.

Fostul pugilist a participat la un meci de baschet caritabil în Los Angeles, dar nu le-a putut face față adversarilor săi. Mayweather a căzut după un dribling al lui Larry Williams, un celebru jucător de streeball, supranumit „Colecționarul de oase”.

La vederea scenei, fanii din tribune s-au ridicat în picioare și au aplaudat frenetic. Mayweather nu s-a supărat însă pe adversarul său, amuzându-se și el după ce a fost pus la pământ așa cum nu s-a întâmplat în ringul de box.

 

50de victorii are Mayweather la profesioniști, din tot atâtea meciuri

Vezi și:

Aroganța lui Floyd Mayweather de Ziua Americii! S-a filmat lângă 1,8 milioane de dolari: „Un negru crescut în sărăcie a depășit orice așteptare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează