SPORTURI  »  BOX  »  CATEGORIA GREA

VIDEO I-a șuierat glonțul! Andy Ruiz Jr. a scăpat un croșeu și era să-l facă zob pe trainer la antrenament!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 10:21

Andy Ruiz Jr., 30 de ani, se pregătește pentru revașa cu Anthony Joshua, iar în timpul unui antrenament a fost cât pe ce să își facă KO propriul antrenor!

Pugilistul se afla în toiul unui exercițiu în care dorea să demonstreze cât de rapid lovește, însă una dintre loviturile puternice a fost aproape de a-l atinge pe antrenorul său și de a-l pune la pământ.

Din fericire, doar i-a „șters” puțin fața, antrenorul s-a clătinat, dar totul s-a terminat cu o îmbrățișare a  celor doi. Nu e prima dată când Ruiz Jr. a fost la un pas să își doboare propriul antrenor: în luna februarie s-a petrecut un  moment similiar, chiar în timpul unui antrenament cu public. 

Andy Ruiz Jr. a reușit o mare surpriză în luna iunie a acestui an, când l-a învins pe Anthony Joshua, campionul mondial la categorie grea. Revanșa celor doi va avea loc pe 13 decembrie 2019. 

sursa video: Instagram Andy Ruiz Jr

Citește și:

VIDEO+FOTO Surpriză uriașă la categoria grea! Andy Ruiz jr. a șocat lumea boxului și l-a învins pe Anthony Joshua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
100000583129623
Stefan Constantin  •  15 Noiembrie 2019, 17:32

Nu m-ar mira să-l bată pe englez din nou...e mic,greu,rapid,lovește năucitor...dacă îl bate, Joshua e "game over"!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează