SPORTURI  »  BOX  »  VIRAL

VIDEO S-a făcut KO singur! Un campion european și-a învinețit ochiul în direct pe internet

Așa arată ochiul lui Sam Maxwell
Așa arată ochiul lui Sam Maxwell

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 11:22

Britanicul Sam Maxwell (31 de ani) a devenit ținta ironiilor pe internet după ce s-a accidentat singur în timpul unui antrenament transmis live pe internet.

Sam Maxwell, campion european la categoria semiușoară, a vrut să le prezinte fanilor o sesiune de antrenament la sacul de box. Englezul cu 13 victorii în carieră în tot atâtea meciuri a vrut să-i învețe pe fani cum să trimită un upercut, dar s-a făcut KO singur. 

 

VIDEO. Momentul în care Sam Maxwell se lovește singur

După ce a lovit sacul, pumnul i-a ricoșat în față și l-a lovit puternic! După câteva momente în care a fost amețit, Maxwell l-a arătat fanilor rezultatul: ochiul drept era complet vânăt. „Sesiunile live de pe Instagram sunt amânate pe o perioadă nedeterminată”, a glumit pugilistul.

În 2009, britanicul Tyson Fury, campion la categoria grea, s-a lovit fel, cu pumnul în față, în timpul unui meci cu Lee Swaby.

VIDEO S-a făcut KO singur! Un campion european și-a învinețit ochiul în direct pe internet

Citește mai multe știri din box:

Mike Tyson, cel mai mare pugilist din istorie! L-a învins în marea finală pe gigantul Cassius Clay

Tyson Fury, înțepături pentru Deontay Wilder înainte de noua luptă: „Nu ai cum să te plictisești să îl bați pe Wilder”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează