BOX  ·  VIRAL

VIDEO S-a făcut KO singur! Un campion european și-a învinețit ochiul în direct pe internet

Așa arată ochiul lui Sam Maxwell
Așa arată ochiul lui Sam Maxwell

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 11:22

Britanicul Sam Maxwell (31 de ani) a devenit ținta ironiilor pe internet după ce s-a accidentat singur în timpul unui antrenament transmis live pe internet.

Sam Maxwell, campion european la categoria semiușoară, a vrut să le prezinte fanilor o sesiune de antrenament la sacul de box. Englezul cu 13 victorii în carieră în tot atâtea meciuri a vrut să-i învețe pe fani cum să trimită un upercut, dar s-a făcut KO singur. 

 

VIDEO. Momentul în care Sam Maxwell se lovește singur

După ce a lovit sacul, pumnul i-a ricoșat în față și l-a lovit puternic! După câteva momente în care a fost amețit, Maxwell l-a arătat fanilor rezultatul: ochiul drept era complet vânăt. „Sesiunile live de pe Instagram sunt amânate pe o perioadă nedeterminată”, a glumit pugilistul.

În 2009, britanicul Tyson Fury, campion la categoria grea, s-a lovit fel, cu pumnul în față, în timpul unui meci cu Lee Swaby.

Citește mai multe știri din box:Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1