BOX  ·  CATEGORIA GREA

VIDEO Tyson Fury se pregătește într-un mod inedit pentru revanșa cu Deontay Wilder: „Mă masturbez de 7 ori pe zi”

Marti, 14 Ianuarie, 20:51

Tyson Fury (31 de ani) se pregătește pentru revanșa cu americanul Deontay Wilder (34 de ani), care va avea loc pe 22 februarie.

Pentru revanșa cu Wilder, britanicul Fury anunță că se pregătește într-un mod inedit: se masturbează de 7 ori pe zi.

„De data asta am eliminat lucrurile care îmi distrăgeau atenția. Am renunțat la telefon și la Cola dietetică, pe care o consumam în cantități foarte mari în cantonament. E primul cantonament din ultimii 10 ani în care nu beau Cola și nu o voi face până la meci.

Mă culc la 21:30 în fiecare noapte și mă trezesc la 7 dimineața.  Fac tot felul de lucruri pe care nu le făceam înainte. Mănânc de 5-6 ori pe zi și beau 8 litri de apă pe zi. Nu știu dacă va conta, dar dacă îmi va da un avantaj, sunt gata să încerc.

Mă masturbez de 7 ori pe zi!  Vreau să-mi păstrez testosteronul la cote maxime. Vreau să fiu activ. Nu vreau să scadă nivelul testosteronului”, a declarat Fury într-un interviu.

Deontay Wilder și Tyson Fury s-au duelat pe 1 decembrie 2018, în Los Angeles, iar meciul s-a terminat la egalitate. Fury are 30 de meciuri în palmares, la categoria grea, și 29 de victorii și un egal. Deontay Wilder (43 de meciuri, 42 de victorii, un egal) deține centura WBC la categoria grea. Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (1)

pma77  •  14 Ianuarie 2020, 22:22

Doi mascarici,am vazut primul meci si am adormit la el,profita de faptul ca la categoria grea nu mai sunt boxerii de altadata!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1