SPORTURI  »  CICLISM  »  CICLISM / TURUL FRANTEI

Ape frantuzesti

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2007 00:00

Cedric Vasseur s-a impus ieri in etapa ce a marcat mijlocul competitiei. Alpii au ramas in urma, pregatindu-se pentru anul viitor, a venit rindul Mediteranei sa asculte zgomotul pedalelor. Caravana Turului Frantei a infruntat ieri caldura si cei 229,5 kilometri dintre Tallard si Marsilia. Bidoanele cu apa combinata cu sirop au fost mai multe, dar si odihna si-a facut loc printre rutierii care viseaza la o parada cu tricoul galben pe 29 iulie. O zi in care artistii evadarilor erau nevoiti sa straluceasca. 

Au plecat la drum unsprezece, cind se implinisera deja 42 de kilometri de la Tallard. S-au injumatatit in ultima parte a cursei si tot cinci au ramas pe ultimii cinci sute de metri, dintre care trei rutieri erau francezi. In evadare se mai aflau un german si un elvetian. Dupa o perioada de tatonari, atacurile au pornit concomitent, iar Cedric Vasseur a trecut primul peste linia alba de la Marsilia, la citiva milimetri in fata compatriotului sau, Sandy Casar. Rutierul de la Quick-Step a marcat prima victorie franceza in acest tur si cea de-a treia pentru echipa belgiana. "Coechipierii m-au lasat sa-mi fac de cap in aceasta etapa", a spus ciclistul in virsta de 37 de ani. Odihna si pentru purtatorul tricoului galben, Michael Rasmussen, care a ajuns cu zece minute in spatele cistigatorului, dar care va imbraca si azi tricoul de lider intre Marsilia si Montpellier, pe parcursul a 182,5 kilometri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează