Articol de GSP - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 18:23 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 18:23

Columbianul Egan Bernal, campion în Turul Franței 2019 și unul dintre marii favoriți pentru ediția din acest an a Marii Bucle, a suferit o accidentare teribilă. 

În vârstă de 25 de ani, rutierul celor de la Ineos Grenadiers se afla în plin antrenament când s-a izbit de un autobuz staționat. A fost transferat de urgență la spitalul din Bogota, după ce paramedicii sosiți la locul accidentului au constat că are mai multe fracturi. 

Egan Bernal, perioadă de recuperare de minimum un an

Columbianul este în prezent la terapie intensivă, după ce a fost operat de două ori noaptea trecută. Conform primelor informații, Egan Bernal a scăpat de o accidentare gravă la coloana vertebrală, dar are femurul fracturat, fracturi cervicale și la nivelul gâtului, o traumă la nivelul pieptului și un plămân afectat, iar perioada estimată de revenire este de minimum un an. 

Câștigător de Turul Italiei în 2021, columbianul Egan Bernal va rămâne la terapie intensivă pentru cel puțin încă 3 zile. 

ȘOCANT! Spaima vieții pentru Mark Cavendish » Atacat cu cuțitul în propria casă: „Efectul pe care acest coşmar l-a avut asupra familiei mele este dureros de evident”

Playtech: Imagini bombă cu Dana Budeanu de când a apărut prima oară la TV! Sigur nu o recunoşti! Cum arăta vedeta?