SPORTURI  »  CICLISM  »  PANICĂ

ȘOCANT! Spaima vieții pentru Mark Cavendish » Atacat cu cuțitul în propria casă: „Efectul pe care acest coşmar l-a avut asupra familiei mele este dureros de evident”

Mark Cavendish / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Mark Cavendish / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 20:28 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 20:45

Ciclistul Mark Cavendish (36 de ani) a trecut prin spaima vieții, fiind agresat în urmă cu o săptămână de patru bărbați înarmați. 

S-a întâmplat chiar în interiorul locuinței sale din Essex, în timpul unei spargeri. Cavendish a fost atacat de cei patru răufăcători, în timp ce soția și cei patru copii au fost amenințați cu cuțitul, notează bbc.com. Clipele delicate întâmpinate de cunoscutul ciclist au ieșit la suprafață abia astăzi.

Serena Williams, anunț final în privința participării la Australian Open 2022
AUSTRALIAN OPEN
Serena Williams, anunț final în privința participării la Australian Open 2022

Hoții au speculat un moment de vulnerabilitate al sportivului, cel care, pe 21 noiembrie, suferise două fracturi la coaste în urma unei căzături.

Mark Cavendish: „Efectul pe care acest coşmar l-a avut asupra familiei mele este dureros de evident”

Mark Cavendish a relatat pe rețelele de socializare evenimentul teribil pe care familia sa l-a îndurat: 

„Printre lucrurile luate de ei s-au numărat două ceasuri de mare valoare sentimentală. Însă ceea ce este mult mai rău este că ni s-au luat simţul siguranţei, intimităţii şi demnitatea pe care oricine are dreptul să le aibă în propria casă

Efectul pe care acest coşmar l-a avut asupra familiei mele este dureros de evident, aşa că îi rog pe toţi cei care ar putea să ne ajute cu informaţii să sune la 101”, a anunțat Mark Cavendish.

Printre altele, agresorii au furat din casa familiei Cavendish o valiză Louis Vuitton și două ceasuri de mare valoare. Până acum, hoții n-au intrat pe mâinile oamenilor legii.

Citește și alte știri din sport: 

Serena Williams, anunț final în privința participării la Australian Open 2022

Consilierul-șef de la Red Bull recunoaște că a evaluat greșit accidentul dintre Verstappen și Hamilton

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează